Travertin badrumsidéer

Travertin badrumsidéer

TRAVERTINE BADRUMSIdéer – Ett fräscht och naturligt badrum måste vara drömskt. För att uppnå badton väljer vissa trä, andra travertin. Travertin hänvisar till en typ av kakel gjord av natursten.

I allmänhet finns travertin i beige eller brunt. Så att använda travertin kommer att göra ditt badrum ljust och ljust. Utan vidare har vi 10 badrumsmodeller av travertin som vi hoppas kan uppfylla dina förväntningar.

Kreativt travertinbadrum

Kreativt travertinbadrum
Dessa: hgtv.com

Med hjälp av exemplet kan vi lära oss hur mångsidig en färg kan vara. Badrummet väljer brunt, vilket senare inspirerar badrummets inslag. För att göra badrummet mer kreativt installeras travertinplattor.

Den travertinkeramiska stilen ser beige och lätt ut. Designen på travertinplattorna ser också kreativ ut eftersom materialet skärs i vissa former. Vissa av travertinbrickorna verkar vara fyrkantiga medan andra ser mycket mindre ut.

Travertinplattorna används som golv och vägg i badrummet. Så badrummet känns välbärgat men inte alltför trångt.

Neutralt travertinbadrum

Neutralt travertinbadrum
Dessa: missmandyphotography.com

Detta är ytterligare en modell av travertin som passar så bra i spabadrummet. Travertinkeramiken används igen för ett brunaktigt badrum. Den här gången ser badrummet rymligare ut.

Travertinkeramiken ser lätt och ljus ut. De skärs i stora rektangulära former för att täcka marken. Travertinplattorna ser beige och grå ut. Dessa leder oss till slutsatsen att en av travertinbadrumsidéerna är neutral.

Med travertinkeramiken ser badrummet balanserat ut eftersom en av badrumsväggsektionerna är grå. Travertinplattorna gör badrummet mysigare.

Traditionellt travertinbadrum

Traditionellt travertinbadrum
Dessa: hug-fu.com

Travertinkeramik är mycket lämplig för badrumsstilen i kabinen. I exemplet är stilen travertin vald, som innehåller några färger. Travertinplattorna har svarta, beige och bruna toner.

Till skillnad från de tidigare exemplen skärs travertinbrickorna i små rutor. Kakelplattorna täcker badrumsgolvet och badrumshållaren. Kakellooken har ett traditionellt utseende och stödjer den vintageton som omger det västra badrummet.

På grund av det trånga utrymmet placeras inte många travertinplattor i badrummet. Keramiken markerar trottoaren.

Casual travertin badrum

Casual travertin badrum
Dessa: tbayrollergirls.com

De franska lantbaden väljer en sådan korrekt typ av keramik. Travertinplattorna liknar de som används för det traditionella travertinbadrummet. Travertinkeramiken för denna punkt ser gammal och avslappnad ut.

Färgmässigt verkar travertinkeramiken vara ljusare än de tidigare exemplen. Travertinplattorna innehåller ljusa toner; brunt och beige. De skapar en lätt badrumskänsla.

Travertinkeramiken passar väldigt bra till det klassiska badkaret och vintagetillbehören i badrummet.

Gammalt travertinbadrum

Gammalt travertinbadrum
Dessa: Architectureartdesigns.com

Att välja rätt travertinkeramik kan förbättra ditt övergripande badrumstema. Exemplet praktiserar den primitiva badrumsstilen. Som ett resultat väljer badrummet modellen med travertin, vilket förstärker den gamla smaken.

På grund av det lilla utrymmet ser travertinkeramiken gammal och mörk ut. Travertinbrickorna skärs i små rutor. Kakelplattorna matchar de gamla tygerna och träskåpet som ser gammalt och mörkt ut.

När ljuset är på skapar badrummet en uråldrig känsla. Atmosfären lyser starkast med vintagemöbler och accessoarer.

Rensa travertin badrum

Rensa travertin badrum
Dessa: croatianwine.org

Badrummet använder den travertinkeramiska stilen för hela golvet och väggen. Materialet används till och med för att täcka betongväggen som är nära spegeln. Travertinen gör badrummet lite rymligare.

Detta beror på egenskapen hos travertinplattorna, som ser klara och superlätta ut. Travertinkeramiken skärs till stora rektangulära former. Valet bidrar till badrummets rymliga intryck.

Badrummet har en minimalistisk look med badkar, skåp och handfat.

Varmt travertinbadrum

Varmt travertinbadrum
De: baleia.me

I motsats till det klara travertinbadrummet väljer exemplet travertinkeramik, som ser varmt och djärvt ut. Travertinplattorna passar så bra till badrummet som använder vintagetillbehör.

Att modellera badkaret gör att området känns avkopplande. Det lilla träförrådet innehåller böcker. Så du kan tänka dig att du kan ta ett bad här medan du läser en av böckerna.

Badrummet för in ett sådant koncept av avkoppling i ett hem.

Fashionabla travertinbadrum

Fashionabla travertinbadrum
Dessa: croatianwine.org

I det här exemplet kapslar vårt fokus in det övergripande badrumsutseendet. För den keramiska travertinstilen tar vi hänsyn till att badrummet väljer plattor som liknar de som används i de tidigare exemplen.

Travertinplattorna ser ljusbeige ut. De skärs i stora rutor. Vi kallar badrummet ett moderiktigt på grund av den övergripande designen. Badrummet sätter upp de tessella plattorna för att skapa en balans för travertinplattorna.

Fåfänga ger en annan kreativ ton till badrummet. Bladen gör att badrummet känns fräscht.

Milt travertinbadrum

Milt travertinbadrum
Dessa: atlasceramics.co.uk

Vindbadrummet väljer kakelstilen i travertin som känns mild och krispig. Smakerna kommer från travertinkeramik, som ser beige och vitaktig ut. Urvalet motsvarar badrummets temafärg.

Vi beundrar verkligen hur badrummet pryder det lilla området. Modelleringen av badkaret är vald för att skapa en avkopplande känsla. Travertinkeramiken gör badrummet fräscht. Växterna och blommorna förskönar badrummet.

I badrummet med lågt i tak ser de utvalda elementen till att badrummet är friskt och fuktigt.

Anmärkningsvärt travertin badrum
Dessa: tileideaz.com

Den sista av våra 10 travertinbadrumsidéer väljer en travertinkeramisk stil som har liknande egenskaper som de tidigare exemplen. Badrummet skiljer sig i arrangemanget av plattorna.

Travertinkeramiken för duschutrymmet är placerad på ett sätt som modifierar keramiken för badrumsgolvet. Förresten, badrummet ser anmärkningsvärt ut med sin rika och kreativa design.

Badrummet är uppdelat i tre ytor, med fritt utrymme i mitten. Det ser ut som en modern klassiker med vintage fåfänga, lampett och mattor. Bruna och grå toner gör att badrummet ser varmt och fridfullt ut.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *