Travertin kök backsplash idéer

Travertin kök backsplash idéer

TRAVERTINE KÖK BACKSPLASH IDÉER – Travertin är en typ av sten som kännetecknas av sin krämfärgade och vita färg. Travertin används som byggmaterial såsom golv och backsplash.

Travertin köksbacksplash skiljer sig från modernt kakel, som vanligtvis har ett glansigt utseende. Vid första anblicken ser travertin naturlig och grov ut. Lär dig mer om hur detta material känns fridfullt för ditt köksbacksplash.

Traditionell travertin kök backsplash

Traditionell travertin kök backsplash
Dessa: hgtv.com

Travertin har en viss charm som lockar inredningsentusiaster. Denna backsplash ger ett enkelt exempel på travertin. Vid första anblicken ser travertin lite grov ut i denna backsplash. Men vad som utgör travertin i denna bild verkar vara väldigt naturligt.

Backsplashen har benvita och benvita travertinplattor i ljusa rutor. Vi kallar detta konventionellt på grund av brickordningen. Var och en av travertinbrickorna ligger snyggt ihop. Bakstycket matchar köksbänken som ser krämfärgad ut.

Som en bra förrätt kan du välja denna modell som leder till bekväma och hemtrevliga backsplash-känsla.

Åldrande, travertin kök backsplash

Åldrande, travertin kök backsplash
Dessa: budout.org

Du kanske undrar varför vi klassificerar vår andra idé som en åldrad travertinbacksplash? Ser du att travertinplattor skalar av i denna backsplash? Du kan känna igen den på de vitaktiga tomrummen i vissa travertinplattor.

Det får oss att säga att travertinplattor åldras i denna köksbaksida. Och naturligtvis tar vi upp detta av en anledning. Denna backsplash visar på något sätt bestående skönhet och karaktäristiska för oss.

Backsplashen förblir vacker och fridfull att titta på. Istället frammanar plattornas åldrade ton den personliga omsorg som plattorna indikerar.

Traditionell travertin kök backsplash

Traditionell travertin kök backsplash
Dessa: scarve.net

Vi kallar vår tredje idé för traditionell travertinkök för backsplash eftersom plattorna tar form i tegel. Tegelstenar, särskilt röda tegelstenar, är populära i traditionella och moderna kök.

Denna backsplash använder travertinplattor som är välorganiserade. Kräm och vitt verkar starkt i denna backsplash. Som en variant vänder backsplash ordningen på vissa travertinplattor eftersom du kan se det kvadratiska området bredvid diskbänken.

Backsplash passar kökets övergripande utseende, som syftar till att betona moderna och traditionella värderingar.

Varm travertin kök backsplash

Varm travertin kök backsplash
Dessa: jewtopiamovie.com

Till skillnad från de tidigare idéerna, gynnar denna backsplash travertinplattor med en stark brunaktig nyans. Du kan fortfarande se en vitaktig ton, men inte lika mycket som i de tidigare koncepten. Så här ser travertinplattorna fräscha och varma ut.

Du kan tycka att det är svårt att skilja mellan de röda tegelplattorna. Travertinplattorna är anordnade horisontellt. För att uppnå det konventionella utseendet inkluderar backsplash det stora, kvadratiska området som innehåller mönstrade travertinplattor.

Överlag ser backsplashen varm och elegant ut och passar bra till köksfläkten.

Vintage, travertin kök backsplash

Vintage, travertin kök backsplash
Vad: Pinterest

Neutrala färger, mestadels härledda från travertinplattor, ger dem ett vintageutseende. Denna backsplash är ett bra exempel på den där subbacksplash-känslan. Backsplashen har kvadratiska travertinplattor arrangerade i en skev ordning.

Var och en av travertinbrickorna i denna backsplash har den mjuka nyansen av brunt, vissa verkar föredra den mörka nyansen av brunt. Vita kanter visas i brickorna. Backsplashen ger den vackra dekorationen i form av vita cirklar med ett unikt mönster.

Denna enkla variant gör också att hela köket ser elegant ut.

Travertin kök elegant backsplash

Smidig travertin köksbacksplash
Dessa: amberyin.com

Den sjätte av våra 10 backsplash-idéer i travertin gynnar travertinplattor som ser väldigt mjuka ut. Backsplashen använder travertinplattor med en stark nyans av kräm. Så stark att travertinplattorna ser vitaktiga ut, speciellt när lamporna är tända, som den här bilden visar.

Backsplashen använder kvadratiska travertinplattor under två mönster. Den första hänför sig till travertinplattorna arrangerade i en förvriden ordning. Dessutom skapar backsplash ett stort kvadratiskt område som innehåller travertinplattor arrangerade i en konventionell ordning.

Svarta prickar och svarta rutor skapar kontrasterande variationer.

Intressant travertin kök backsplash

Intressant travertin kök backsplash
Dessa: hgtv.com

Backsplashen väljer en stark vitaktig nyans från travertinplattor. Backsplashen använder fyrkantiga travertinplattor som verkar vita till bruna. Som ett resultat ser travertinplattorna mjölkiga ut. Ren och neutral ger backsplashen en fin twist på den.

Variationen är i det rektangulära området inom detta backsplash. I det här området, som kantas av supersmå bruna plattor, ställs travertinplattorna i en vinkel med de bruna plattorna. Hela området ser väldigt vackert och attraktivt ut.

Efter en snygg, iögonfallande solbränna nyans som kommer från skåpen, får köket en mjukare balans av backsplash.

Kreativ backsplash från travertinköket

Kreativ backsplash från travertinköket
Dessa: YouTube.com

Du kommer förmodligen inte att få hela den kreativa idén från den här bilden. Vad gör denna backsplash unik jämfört med de tidigare? Titta på kanterna på travertinbrickorna på den här bilden.

Istället för vita bårder har travertinplattorna bruna bårder som kan tillverkas av cement. Alltså känns hela backsplash så starkt i brunt, även om vissa av dem verkar vitaktiga.

Bakstycket matchar köksbänken som använder natursten i en brunaktig ton.

Lockande travertin kök backsplash

Lockande travertin kök backsplash
Dessa: laceainarie.com

Till skillnad från många tidigare idéer som använde lite grova travertinplattor, kommer du inte att få det intrycket med detta koncept. Backsplashen fäster travertinplattor som ser polerade och moderna ut.

Backsplashen använder kvadratiska travertinplattor som är skeva och placerade horisontellt. Som en variant bildar backsplashen ett stort kvadratiskt område inom själva backsplashen.Med de vita kanterna kan man se en mosaik som ligger inom ramen.

Denna blygsamma design förvandlar denna backsplash till något lockande.

Modernt travertin kök backsplash

Modernt travertin kök backsplash
Dessa: thebarnnightclub.com

Backsplashen som avslutar denna lista verkar modern, eftersom den använder travertinplattor som skärs i relativt små bitar, ungefär som kakel eller keramik. I en förvriden ordning ger travertinbrickorna en vitaktig nyans jämfört med en brunaktig.

Därför verkar backsplashen lugn och ren. Bakstycket står i kontrast till bänkskivan i svart natursten. Å andra sidan stödjer backsplash möbler och lådor i klassisk stil i detta kök.

Mitt i den extra känslan skapar travertinplattor en atmosfär som inspirerar husägare. vila i ditt kök.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *