Tunnelbana kakel kök backsplash idéer

Tunnelbana kakel kök backsplash idéer

SUBWAY TILE KÖK BACKSPLASH IDEEN – Efter mer än ett sekel är tunnelbanan kakel kök backsplash fortfarande populär. Denna backsplash-design dök upp på New York Citys tunnelbanestationer i början av 1900-talet.

Faktum är att tunnelbanan kakel kök backsplash modellen också blir en favorit i ett modernt kök. Först och främst hänvisar backsplash-idén till en klassisk kakeldesign. Lätt att rengöra och hållbart, tunnelbanan kakel kök backsplash har flera fördelar som du kan dra nytta av.

Klassiskt tunnelbanekakelkök

Klassiskt tunnelbanekakelkök
Dessa: homedit.com

Låt oss börja med ett klassiskt tunnelbana kakel kök backsplash. Så här ser den klassiska tunnelbanan kaklade köksbacksplashen ut. Vid första anblicken kan backsplash-idén verka som marmor eller kakel för golv. Om du tittar noga på hela enheten ser du att var och en av brickorna är i en kvadrat.

De är så staplade. Resultatet ser snyggt och välorganiserat ut. Kakelplattan ser gammal ut, men visst är den användbar för dagens moderna kök. Du kan installera de klassiska tunnelbaneplattorna för kökets väggar.

Annars kan du lägga de klassiska tunnelbaneplattorna halvvägs upp på köksväggen.

Subway kakel i dämpad blått

Subway kakel i dämpad blått
Vad: Pinterest

Om du tycker att en vit tunnelbanebricka ser för enkel ut, välj den här dämpade blå tunnelbanebrickan. Denna rektangulära design av tunnelbanan ser mjuk och lätt ut. Denna tunnelbana kakelmodell kan fresta dig att laga mat oftare.

Dessutom ser tunnelbanan snygg ut. Med växter på en köksbänk, som ses här, fyller en fräsch nyans köket kraftigt. Detta är vad vi kallar en annan modern version av tunnelbanan kakel kök backsplash.

Du kan enkelt torka av spill från tunnelbanan med en svamp eller trasa.

Tunnelbana kakel kök modern backsplash

Tunnelbana kakel kök modern backsplash
Dessa: thespruce.com

Liknande men inte samma. Vår tredje idé liknar den första på ett sätt som både keramik och kakel appliceras. Men den här gången ser tunnelbanan mer rektangulär ut än kvadratisk. De ser också moderna ut, inte klassiska som man såg i den första idén.

Denna moderna tunnelbaneplatta är ren och snygg och passar olika köksmodeller och färger. De moderna tunnelbaneplattorna kan reflekteras på köksbänken när natursten används som visas här. Som sådan ser hela köket polerat och elegant ut.

Mörk tunnelbanekakel som bakvägg i köket

Mörk tunnelbanekakel som bakvägg i köket
Vad: Pinterest

Vi erbjuder dig fler färgalternativ för tunnelbanan. Medan den tredje idén går för dämpad blå, kan du välja en mörk tunnelbana som den här bilden visar. Choklad eller den mörka nyansen av brunt tunnelbanekakel ser varmt och mysigt ut.

Utformningen av tunnelbanan stödjer den nuvarande atmosfären i detta kök från trägolvet. Naturligtvis, om du har ett vitt kök, kan du kontrastera mörka tunnelbaneplattor för en sval övergripande ton.

Vem skulle inte vilja lämna området snart i ett så mysigt kök?

Tumbled Stone Subway Kakel Kök Backsplash

Tumbled Stone Subway Kakel Kök Backsplash
Dessa: jgwilliamsdesign.com

Klassisk men unik placering av tunnelbanan. Den femte av våra idéer för backsplash för tunnelbanan ser kreativ och udda ut. De keramiska plattorna läggs för att falla som sten. Denna design liknar fiskbensmönstret.

Denna tunnelbana kakel kök backsplash använder rektangulära plattor för en vintage look. När en hel köksbänk är gjord av natursten, lyser tunnelbanekakelköket ljust och polerat. Denna modell ger vackra kurvor till det vita köket.

Grå tunnelbana kakel kök bakslag

Grå tunnelbana kakel kök bakslag
Vad: Pinterest

Tunnelbanan kakel kök backsplash verkar aldrig förlora alternativen som drar oss alla. En av modellerna är det tunnelbana kaklade köket grå backsplash. Det grå baksidan av det kaklade köket i tunnelbanan kontrasterar mot den vita atmosfären i detta kök.

Du kan installera denna tunnelbaneplatta med avsikt om du vill ha en mörk nyans eller svartvitt köksläge. Neutral och något mörk, denna typiska köksatmosfär har särskilt vackra inslag.

Natursten tunnelbana kök backsplash

Natursten tunnelbana kök backsplash
Dessa: diynetwork.com

Andra tunnelbana kakel kök backsplash är gjord av natursten material. Som man ser här skärs naturstenarna till större plattor jämfört med de tidigare plattorna i denna artikel.

Speciellt tunnelbanekökets backsplash i natursten passar bra med trämaterial som bland annat täcker skåpen. Backsplashen i det kaklade köket i tunnelbanan är staplat i den prydliga organisationen här.

Naturligt och fräscht, tunnelbaneplattans köksbacksplash stödjer den varma och graciösa känslan vi kan få från detta kök.

Mini Subway Kakel Kök Backsplash

Mini Subway Kakel Kök Backsplash
Dessa: tilehub.com

Tunnelbanekökets backsplash-mockup är inte bara klassisk och modern. Du kan lägga till en känsla av söthet till ditt kök genom att installera vår utvalda tunnelbaneplatta som visas här.

Ja, mini subway kakel kök backsplash hänvisar till hackad keramik eller kakel som sedan sätts ihop till en bra organisation. Den här bilden visar vidare att tunnelbanekakelkökets hackade backsplash passar bra med gröna serviser, som också ser söta ut.

Allt som allt känns köket fint och fräscht.

Badrum Tunnelbana Kakel Kök Backsplash

Badrum Tunnelbana Kakel Kök Backsplash
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Även när den är snyggt staplad i en vertikal organisation, ser tunnelbanan kaklade köksbacksplash i badrummet elegant ut. Denna speciella design är en av de mest populära alternativen för backsplash för tunnelbana kakel.

Om du undrar varför det kallas badrumstunnelbanan kan du gissa svaret. Detta typiska kakelmaterial och organisering är vanligt i offentliga badrum. Den vita atmosfären i denna kakeldesign kan kombineras med olika köksdesigner.

Den här bilden visar vidare hur konceptet med tunnelbanan kan ge stilfulla plagg till köket, flytande vedförvaring och begagnade serviser.

Subway kakel combo backsplash kök

Subway kakel combo backsplash kök
Dessa: YouTube.com

Vi relaterar tunnelbanekakelkökskombinationen backsplash till kombinationen av två tunnelbanekakelmodeller i ett kök. Som man ser här skärs bruna, rektangulära kulor från tumlade stenar. Parningen är placerad precis ovanför den elektroniska spisen.

Kreativ och cool, denna tunnelbana kakeldesign vill betona den kombinerade delen. Det kombinerade området blir därmed en accentkomponent i det övergripande kökets backsplash. Med den bruna bänkskivan i natursten ser hela köket naturligt och elegant ut.

De vita skåpen ger en graciös ton till hela köket. Matlagning i detta kök kommer att få dig att känna dig lyxig.

Det här är våra backsplash-mockups för tunnelbanan som du kan välja från listan. Glöm inte att vara på budgeten.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *