Turkos badrumsidéer

Turkos badrumsidéer

TURKOS BADRUMSIdéer – För att skilja från havsbadstilen i föregående artikel kommer vi att lyfta fram en turkos badmodell från en vinkel. Både hav och turkos kommer från vattendrag.

För den turkosa badrumsmodellen ligger vår oro i vattnets glänsande egenskaper. Vi erbjuder därför 10 exempel på turkosa badrum som kommer från det glittrande vattnet när de träffas av solen under dagen. Och här är våra tips:

Dynamiskt turkos badrum

Dynamiskt turkost badrum
Dessa: decoist.com

Att måla ett badrum turkos kan vara för vanligt för vissa av er. Du kan öva på badrumstipset först. Badrummet placerar de turkosa supersmå plattorna som ser lite blanka ut.

Valet kommer att göra badrummet dynamiskt och livligt, eftersom turkos redan ser ljus ut. Färgen kombineras med vitt som kommer från grunderna, möblerna och tygerna i badrummet.

Badkaret gör badet avkopplande. Den hänger på tygväggen för att ge badrummet en rymlig känsla som faktiskt tar upp det lilla utrymmet.

Enkelt turkost badrum

Enkelt turkost badrum
Dessa: roomenia.com

För den minimalistiska badrumsstilen kommer den turkosa smaken på ett enkelt sätt. Köp bara turkos keramik som visas i exemplet. Kakelplattorna utgör väggen i badrummet och hållaren till badkaret.

Plattorna är unikt arrangerade på detta sätt. Till exempel täcker den turkosa keramiken hela duschytan. Resterna läggs till den lilla delen av övriga badrumsväggsektioner.

Det andra coola gäller de ”dolda lådorna” som håller vätskorna. Exemplet visar att en enkel idé kan göra stor skillnad.

Vackert turkost badrum

Vackert turkost badrum
Dessa: picthost.net

Jämfört med de tidigare exemplen väljer badrummet en lätt koncentrerad nyans av turkos. Den turkosa färgen i kombination med vitt skapar en mjuk känsla för badrummet. Den mönstrade motivkeramiken för golvet ger badrummet liv.

Vår beundran går till inredningen av badrummet. Badrummet skapar det flytande öppna förvaringsutrymmet där olika föremål visas upp. Från näsduken till citatet blir badrummet ett personligt utrymme.

Dessutom har badrummet färgglada citat som kan motivera dig att inreda själv. Vi känner oss väldigt bekväma för det smala badrummet.

Snyggt turkost badrum

Snyggt turkost badrum
Dessa: vpn4life.com

Tunna och eleganta linjer blir det allmänna temat för de flesta badrumsartiklar. Badrumsmodellen passar verkligen för minimalistiska eller smala badrum som detta. Badrummet inbjuder dig att välja mellan en mängd olika turkosa kakelplattor.

Det finns tre turkosa keramiska stilar i badrummet. Strategin fräschar först upp badrummet. Badrummet väljer duschområdet för att spara utrymme. Den flytande behållaren absorberar vätskorna.

Vi uppskattar att badrummet fortfarande lyckas placera den färgade stolen med den raggiga mattan. Detta gör badrummet till en avkopplande plats.

Utmärkt turkost badrum

Utmärkt turkost badrum
Dessa: decoist.com

Naturligt och klassiskt. Vi älskar badrummet eftersom vi tror att badrummet är handmålad turkos väggmålning. Så du kan se väggmålningen ser naturlig och lite hård ut.

Det som såklart är fantastiskt är blomdekorationerna som färgar väggen. Vi tror att blomdekorationerna är gjorda av små färgglada kakel. Badrummets klassiska smak kommer från badkaret och stolen.

De är målade i den färg som står i kontrast till trägolvet. Materialet gör att badrummet ser vintage och varmt ut på samma gång.

Snyggt turkost badrum

Snyggt turkost badrum
Dessa: about-ruth.com

Här är den andra nyansen av turkos att experimentera med. Väggmålningen föreställer en turkos och vitaktig nyans som smälter samman med vitt. Valet av färger gör att badrummet ser väldigt smidigt ut.

Badrummet väljer en modern och klassisk möbeldesign som du kan känna på smink- och vägglampan. Fönsterstilen representerar också vintagestilen. Badrummet tar upp ganska mycket plats som har plats för stolen.

För dekoration placerar badrummet de vita blommorna och ramarna.

Vackert turkost badrum

Vackert turkost badrum
Dessa: photos.hgtv.com

Denna nyans av turkos liknar blått. Vi kallar detta ett sött badrum på grund av de små sakerna som gör badrummet vackrare. Till exempel, badrummet hänger havet bilder som ser bedårande.

Dessutom ger badrummet en turkos smak genom olika format. Väggen är målad i enkel turkos, medan tygerna kombinerar färg och vitt i den geometriska modellen.

Detta gör badrummet trendigt och blir en attraktion trots det trånga utrymmet.

Badrum för sjöjungfru turkos

Sjöjungfru turkos badrum
Källa: YouTube av SunshineSprinkles

Dina små flickor skulle verkligen älska badrummet. Badrummet kombinerar sjöjungfru och turkos med små tillbehör. Badkaret innehåller till och med det blå vattnet. Badrummet ser speciellt ut med den slutna duschdelen.

Den rosa stolen rymmer barnen och slappnar av. Du kan förvara strandtillbehören på fåfänga. Vi tror att hennes favoritartiklar är fenan, som sjöjungfruns fena som färgar väggen.

Uppfräschat turkost badrum

Uppfräschat turkost badrum
Dessa: westmoorathletics.com

Vad vi menar med ”uppfräschad turkos” syftar på badrumstapeten. Tapeten ser bra ut med sjöjungfrun och fisken. Tapeten väljer den turkosa nyansen som innehåller några sprickor.

De verkar visa solljus i vattnet. Dessutom skapar badrummet den fönsterstil som vi mest ser i en fartygshytt. Tapeten visar trälådorna och tången som representerar livet i havets djup.

Turkos badrum för tjejer

Turkos badrum för tjejer
Dessa: freedsgn.com

Badrummet ser sött ut för dina små flickor. Den turkosa smaken kommer från sjöjungfrugardinen som fungerar som en avdelare. Den extra skuggan kommer från dörrmattan.

Badrummet passar dig som vill ha lite turkos atmosfär. Att köpa de två föremålen kostar inte så mycket pengar. Samtidigt känns badrummet bra.

Den innehåller badkaret och handfatet. Tjejerna kan slänga skräp i papperskorgen. Du kan förvara föremål på trälådorna ovanför diskbänken.

Vi hoppas att våra 10 turkosa badrumsidéer kan svara på dina frågor om att inreda din badrumsstil för olika budgetar. Ha kul med att experimentera!

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *