Turtle Bay Co Op

Turtle Bay Co Op

Turtle Bay Coop vardagsrum

Turtle Bay Coop vardagsrum

En tom duk kan vara skrämmande, speciellt när duken är din nya, tomma lägenhet. Det var det som fick de tidigare investmentbankerna Sean Juneja och Markus Weber att starta Décor Aid i maj 2014 efter att ha flyttat till New York från London. ”Vi fann separat att det är alldeles för komplicerat och för dyrt att få tillgång till bra inredningsdesign”, säger Weber. Det var så deras kunder, nygifta Jimmy och Ingrid Lefévère, först hittade den 8 000 kvadratmeter stora, förkrigstidens Turtle Bay co-op som de köpte i september förra året. Projektet presenterades nyligen i New York Magazine.

Turtle Bay Koop-soffa

Familjen Lefévères började bygga bostaden själva, men insåg snabbt att de behövde hjälp av en professionell. Efter lite forskning upptäckte de Décor Aid, som erbjöd en tydlig, steg-för-steg-process och transparent avgiftsstruktur, och började arbeta med den ledande projektdesignern Alex Caratachea. ”En av de största utmaningarna var att ljusa upp utrymmet eftersom det var mörkt med fönster som vetter mot norr”, säger Caratachea. Han försåg Benjamin Moore med en palett av mjuka grått och vita och lade till en blandning av moderna men inte strama möbler, allt samtidigt som han höll sig inom budgeten på 15 000 dollar.

Turtle Bay Coop-Barwagen

Caratachea sa till LeFeveres att inte vara rädda för att dra fördel av lågprisalternativ som Overstock och Wayfair och att söka rabatter på golvmodeller. De fyra matsalsstolarna är från Overstock och gardinerna från golv till tak är från HomeGoods.

Turtle Bay Coop på Essecke

Paret Lefévères stod inför ett trist, trist, generiskt New York-kök direkt från central gjutning. Ikea till räddning av skåpen, sedan tog det lite benarbete för att hitta de golvmodellerade vitvarorna inklusive ugnen och fullstor Liebherr-kylskåp.

Turtle Bay Coop badrum

Badrummet var inte heller picknick, så allt gick utom badkaret. Lefévères monterades på Carrara-marmorväggar i duschutrymmet av Lazer Marble & Granite och kompletterades med ett Ikea-handfat och en spegel från Overstock.

Turtle Bay Coop badrum

Sovrummet har en AllModern stoppad sänggavel i linne och sängkläder från Ikea. Lampan är Safavieh Zoey från Overstock och klockan är från HomeGoods. ”Allt är komplett”, säger Jimmy, ”och vi behöver inte fråga oss själva: ”Vad är det vi saknar? ’ Möbelplacering, färgval och layout var genomtänkt av Alex. ”

Turtle Bay Cooperative Kitchen

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *