Turtle Bay utomhusutrymmen

Turtle Bay utomhusutrymmen

New Yorks frenetiska takt är utan tvekan tilltalande, men det tvingar också stadsbor att söka lugna tillflyktsorter inom stadens gränser. Det var därför en Turtle Bay-familj med två små barn kontaktade Décor Aid för att förvandla sitt radhus till ett lugnt boende.

Framför

Turtle Bay Kök

Efter

Turtle Bay till

Det fem våningar höga radhuset var utrymmesbegränsat och saknade mycket solljus. Så vår mästerdesigner planerade att lysa upp och förbättra utrymmet med anpassade väggenheter i valnöt och lugnande neutrala färger. Den här familjen bad om en strömlinjeformad, rörig känsla, så vi har placerat dess många förvaringsmöjligheter bakom anpassade enheter från golv till tak. Våra kunder ville ha möjligheten att underhålla, så vi lade till en dold våt bar bakom en av valnötsväggarna. Ett kök på andra våningen sparar roliga resor upp och ner för trappan, och baren gömmer sig lätt när den inte används.

Framför

Turtle Bay matsal

Efter

Turtle Bay matsal

Med en affinitet för art déco-belysning och möbler, ställde vi dessa moderna detaljer tillsammans med de traditionella arkitektoniska delarna av familjens pittoreska brunsten. Original från mitten av århundradet, inte reproduktioner, var viktiga för våra kunder. Och så vi sökte på loppmarknader, vintageåterförsäljare och fastighetsförsäljningar för att få exakt det utseende som vår kund ville ha. För att spegla våra kunders persiska arv har vi tagit fram en noggrann samling mattor i hela hemmet.

Framför

Turtle Bay Hinterhof

Efter

Turtle Bay Hinterhof

Vi skapade en imponerande entré med ett lackerat trägolv som präglas av en art déco-spegel som är original för hemmet. Glittrande ljuskronor i hela rummet knyter ihop utseendet.

Framför

Turtle Bay master bedroom

Efter

Turtle Bay master bedroom

För Master Suite har vi skapat en föräldraskapsoas med ett överdådigt badrum komplett med Calacatta-marmor, skräddarsydda träskåp, ett ovalt badkar och en dusch med regndusch. Med hjälp av eleganta neutrala tyger, trästycken och art déco-belysning skapade vi ett spektakulärt masterbadrum.

Framför

Inbyggda bokhyllor i Turtle Bay

Efter

Inbyggda bokhyllor i Turtle Bay

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *