Tvåbäddsrumsidéer

Tvåbäddsrumsidéer

IDÉER MED TVÅ SOVRUM – Tvillingar innebär snabbt att skapa ett sovrum tillsammans för de flesta föräldrar. Tvillingar hänvisar vanligtvis till gemensamma egenskaper mellan barn, manliga eller kvinnliga.

Vi ser vanligtvis att ett tvåbäddsrum har samma funktioner för att göra barnen likadana. De kan dela många saker medan de är i sitt sovrum tillsammans. Vi samlar in 10 tvåbäddsrum som vi hoppas ska inspirera ditt planerade tvåbäddsrum.

Härligt tvåbäddsrum

Härligt tvåbäddsrum
Dessa: blog.potterybarn.com

söt och personlig. Med namnlappen blir sängramen ett personligt utrymme för var och en av tvillingarna. Varje föremål i sängramen ser likadant ut. Detta sovrum är lämpligt för kvinnliga och manliga tvillingar. Det ser bedårande och bekvämt ut.

Sängramen har ett unikt utseende och inkluderar de randiga örngotten. Djurmotiv kommer också fram från kuddarna. Buffelns huvuden målar sovrumsväggen som är gjord av vitmålade brädor.

Det finns en trähängare som de kan leka med tillsammans. Sovrummet lämnar rättvist, tomt utrymme för tvillingarna att interagera med.

Tvåbäddsrum Star Wars

Tvåbäddsrum Star Wars
Dessa: familyhandyman.com

Som tonåriga vuxna tvillingar, fråga deras åsikt om ett gemensamt sovrumstema. Förutsatt att du älskar Star Wars så kan du producera detta otroliga Star Wars sovrum.

Vi rekommenderar detta Star Wars sovrum eller andra superhjälte sovrumsteman för att inspirera till bra fantasier. De kan vara modiga för att senare förverkliga sina drömmar. Sovrummet består av två sängramar som ser enkla och bekväma ut.

Det som gör sovrummet så speciellt är de stora rymdskeppen och ikoniska svärden som bara tillhör franchisen.

Tvåbäddsrum Nautical

Tvåbäddsrum Nautical
Dessa: blog.finehomelamps.com

Ljus upp och öppna. Den nautiska sovrumsstilen lockar oss alltid på grund av modellens positiva känsla. Till skillnad från den kustnära sovrumsmodellen ser havsmodellen identisk ut med en stark blå nyans som sovrummet föreslår.

Var och en av sängramarna ser superbekväma och coola ut med det randiga överkastet. Den bruna mattan ökar värmen i sovrummet ytterligare. Var och en av sängramarna innehåller samma tyger designmässigt.

Skeppsleksaken placeras över sängramarna. Det finns stora fönster för att göra tvåbäddsrummet luftigt.

Creative tvåbäddsrum

Creative tvåbäddsrum
Dessa: hgtv.com

Detta är lämpligt för tvillingar som går i grundskolan. Och vi rekommenderar detta för manliga tvillingar. Sovrummet ser unikt ut med placeringen av sängramen. Den ena sängramen ser ut att flyta medan den andra ligger under.

Sängstommen innehåller lite olika motiv med kudd- och påslakansmönster, men förblir orange. Fråga efter tvillingarnas åsikter om de lite annorlunda kuddarna och täckena.

Efter det fyller du sovrummet med dina favoritleksaker så att de kan leka tillsammans i sovrummet.

Coolt tvåbäddsrum

Coolt tvåbäddsrum
Dessa: flutternyc.com

Ytterligare en modell med två sovrum med Star Wars-tema. Den här gången ser sovrummet enklare ut. Var och en av sängramarna ser likadana ut. Sovrummet är beroende av Star Wars täcke för en stark Star Wars nyans.

Sängstommen är målad svart vilket gör sovrummet maskulint. För en annan Star Wars-ljudmakare är en av väggarna i sovrummet svartmålad med Star Wars-logotypen. Vi är förvånade över hur coolt det enkla Star Wars sovrummet ser ut i slutändan.

Sovrummet är mer lämpligt för tonårstvillingar.

Unikt tvåbäddsrum

Unikt tvåbäddsrum
Dessa: idealhome.co.uk

Vi kallar detta en unik eftersom sovrummet ser lämpligt ut för både manliga och kvinnliga tvillingar. Detta kan du få från olika sängramar i sovrummet. Täcket och örngott ser också annorlunda ut.

Sängramen åtföljs av samma skrivbord som ser färgglada ut. Där finns den randiga blå mattan som lyser upp sovrummet. Kom ihåg att separera tvillingarna när de går i grundskolan.

Rustikt tvåbäddsrum

Rustikt tvåbäddsrum
Dessa: digsdigs.com

Tvåbäddsrummet är inspirerat av ett stuga och ser naturligt och varmt ut. Sovrummet är gjort av träskivor. Vi anser att du måste beställa sängstommen från samma träslag.

Sovrummet är utrustat med stege. Var och en av sängramarna inkluderar lyktbelysningen som gör att sovrummet ser enkelt ut. Täcket och kudden ser alla likadana ut.

Sovrummet är lämpligt för tvillingar om de går i grundskolan. Sovrumsstilen kan få dem att ta fart samtidigt som de retar varandra.

Söt tvåbäddsrum

Söt tvåbäddsrum
Dessa: pixelsolz.com

Behandla dina små tvillingar som prinsessor. Stanna vid hennes sida och läs berättelser innan du lägger dig med denna sovrumstapet. Du kommer säkert att bli förvånad över denna aktivitet. Det beror på att sovrummet ser så magiskt ut.

Den rosa och vita nyansen i sovrummet gör sovrummet flickigt och mjukt. Sängramarna känns speciella tack vare ”taket” och gardinen. Sovrummet ser också vackert ut med de blommiga örngotten.

Tvillingarna kan dela sina berättelser med sängramarna placerade sida vid sida.

Attraktivt tvåbäddsrum

Attraktivt tvåbäddsrum
Dessa: decoist.com

När dina små flickor går in i grundskolan, introducera dem för olika färger som förblir vackra. Ta det här exemplet. Sovrummet tar en nyans av rött och närmar sig orange.

Sovrummet ser tilltalande ut med den blommiga tapeten och den randiga färgglada mattan. Var och en av sängramarna ser vintage ut med de mjuka tygerna arrangerade på detta sätt. Glöm inte att komplettera sängramarna med dina favoritdockor.

De superbekväma stolarna kan bli din alternativa plats att bara leka med dina dockor.

Tvåbäddsrum Harry Potter

Tvåbäddsrum Harry Potter
Dessa: atzine.com

Den sista passar dina manliga pojkar så bra som alla älskar Harry Potter. De kan berätta sina favoritbitar om fiktionen medan de leker med kvastskaftet eller använder hatten som kommer att bli Harry Potters mest ikoniska föremål.

Sovrummet ser magiskt ut med många Harry Potter-affischer och souvenirer. Sovrummet har en TV som gör rummet till ett underhållningsområde för henne. Du kan se Harry Potter-filmer igen och sedan diskutera dem.

Sovrummet är varmt och bekvämt med den stora mattan och det stora fönstret.

Det här är våra idéer med två sovrum för allt från små tvillingar till tvillingar i grundskolan. Vi hoppas att idéerna kan inspirera till ditt nästa sovrumsskapande eller ombyggnadsplan.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *