Uppdatera minimalistiskt utrymme

Uppdatera minimalistiskt utrymme

Soho Duplex Redesign

Vi älskar de rena, rena linjerna i ett modernt hem och lugnet som kommer med en minimalistisk look. Men vi har alla sett vita modernistiska hem, som, om jag ska vara ärlig, kan kännas lite tråkiga. Sanningen är att ett hus inte är tänkt att se ut som ett museum. Ett hem ska se ut som en plats där riktiga människor bor. Följ guiden för att fräscha upp ditt minimalistiska utrymme för att ge ditt modernistiska palats lite karaktär utan att offra din estetik.

Texturerade mattor

Område mattor textur modern minimal

Ett sätt att förbli trogen en minimalistisk färgestetik utan att få ditt hem att kännas kallt är att införliva texturerade mattor i ditt utrymme. Välj ett levande geometriskt mönster med neutrala färger för en fräsch, elegant och modernistisk atmosfär.

Och om du letar efter texturerad mattainspiration, kolla in de vi använde i vardagsrummet i denna Westchester-hemmakeover.

Färgglada konstböcker

Konstböcker färgglada moderna minimal

Bara för att du bara tog en konsthistoria på college betyder det inte att du inte kan inreda ditt hem med konstböcker du inte har läst. Visa din inre kurator genom att selektivt placera färgglada konstböcker i ditt vardagsrum och andra offentliga utrymmen.

Om du letar efter exempel på färgglada tillägg, kolla in soffbordet i denna lägenhet i New York som vi har gjort om.

kasta mattor

Kasta mattor mönster modern minimal

Ett av de enklaste sätten att lägga till karaktär till ett minimalistiskt utrymme är att införliva färgglada mattor. Medan en neutral matta ska hålla sig, välj något ljusare och mer färgstarkt för ett kast. Dessa kan bytas ut under året. Så var inte rädd för att välja något som är säsongsanpassat.

Och om du letar efter inspiration, kolla in vår guide till geometriska mattor.

Bild via CB2.

Arkitektoniska föremål gjorda av mässing

geometriska arkitektoniska föremål i mässing

Ett sätt att förstärka en elegant, minimalistisk estetik är att införliva mässingsföremål i din foajé och vardagsrum. Arkitektoniska föremål kontrasterar bra med neutrala toner och solida mönster, vilket skapar en distinkt sofistikerad samtida look.

Kolla in den här foajén vi designade, också från vår Westchester-redesign.

trämöbler

Dansk teak från mitten av århundradet

Om en modernistisk estetik från mitten av århundradet är din grej, överväg att införliva några träbitar i ditt utrymme. Rejäla teakbitar och dansk design kompletterar allt slankare, mer samtida inslag i hemmet.

Kolla in frukostbordet i trä och de matchande stolarna som vi designade om för en annonsör från Upper East Side.

Fet grafik

abstrakt expressionism modernt vardagsrum

Vad passar bättre med moderna möbler än med modern konst? Om du försöker lägga till karaktär till ett minimalistiskt hem, lägg till några konstverk. Ljusa och livfulla färger visas mot en vit bakgrund, vilket ger dina gäster något att titta på.

Kolla in pjäsen vi installerade i det här vardagsrummet på Manhattan.

Lägg till kudde

Kuddfärgat vardagsrum

På samma sätt som mattor kan kuddar lägga till den nödvändiga dosen av färg eller mönster till ditt vardagsrum. Och precis som mattor kan kuddarna bytas ut året runt, vilket gör att du kan välja både moderna och säsongsbetonade plagg.

Kolla in kuddarna vi placerade i denna Soho duplex-redesign.

Helt naturligt

Trä naturligt vardagsrum modernt

Du behöver inte ge dig ut i naturen för att ta hem en bit av naturen, utan inkludera mer naturliga element i ditt moderna utrymme. Gröna växter, i synnerhet, gör underbara tillägg, och vi älskar fler dekorativa föremål som inkluderar trä.

Kolla in de naturliga elementen i vår lyxiga lägenhetsrenovering på San Franciscos Market Street.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *