Uppvärmningsidéer för badrum

Uppvärmningsidéer för badrum

BADRUMSVÄRMEIDÉER – Vi känner den här scenen väldigt bra. En handduk är mycket blöt efter bad eller simning. Du vill hänga handduken på en galge utanför för naturligt solljus, men himlen är molnig.

Om du förvarar den blöta handduken i ett badrum blir det ohälsosamt för din kropp. Vi rekommenderar därför att värma upp badet. Innovationen är allmänt tillgänglig på offline- och onlinemarknaden och ganska överkomlig.

Vi erbjuder 10 modeller för badrumsvärmare för att passa din budget och badrumsutrymme.

Rika badrumsvärmare

Rika badrumsvärmare
Dessa: residencestyle.com

Badrumsvärmaren kan placeras var som helst. Det första exemplet visar en badrumsvärmare på en vind i ett hus. I den vertikala modellen ser det rymligt ut. Det ska bli en dekoration för badrumsväggen.

Badrumsvärmaren ser rik ut eftersom den rymmer många våta handdukar eller andra saker. Badrumsvärmaren tar inte mycket plats. Om du bor ensam kommer en liten eller tillräckligt stor badrumsvärmare att passa dina behov.

Om du bor med din familj behöver du förmodligen mer än en badrumsvärmare eller köp en lång badrumsvärmare som denna.

Fin badrumsvärmare

Fin badrumsvärmare
Dessa: victoriaplum.com

Badrummet placerar badrumsvärmaren tillsammans med hängaren enligt följande. Badrumsvärmaren är mittemot handdukstorken. Strategin kan vara att hålla en våt handduk torr genom att först utsätta den för solljus. Sedan läggs den våta handduken i värmaren.

Annars kan den fuktiga handduken torkas naturligt och mekaniskt. Badrumsvärmaren ser bra ut i placeringen. Tack vare mässan har badrumsvärmaren en egen hållare.

Badrumsvärmaren ser liten ut, så du kan lägga en handduk eller två eller annat tyg i den.

Misslyckad badrumsvärmare

Misslyckad badrumsvärmare
Dessa: hotelresidencia.com

Här är en annan design för badrumsvärmare att välja mellan. Det rosa badrummet väljer den medelstora badrumsvärmaren som installeras ovanför handfatet. Badrumsvärmaren ser elegant ut med stick-ding-arrangemanget.

Bilden visar att badrumsvärmaren tar upp några handdukar som ser medelstora till små ut. Med det metalliska utseendet matchar badrumsvärmaren badrummets ton. Det gör badrummet lite ljusare.

Vi rekommenderar att du använder badrumsvärmaren för att förvara små till medelstora handdukar. Att förvara stora handdukar är lite svårt.

Cool badrumsvärmare

Cool badrumsvärmare
Dessa: ntcinfotec.com

Exemplet ger ett smart tips. Den sätter badrumsvärmaren i detta tvättrum. Strategin hjälper badrummet att torka många föremål utöver en handduk.

Naturligtvis kan du inte hänga alla dina rena, blöta kläder på badrumsvärmaren. Men för omedelbar uttorkning kan du lita på badrumsvärmaren. Badrumsvärmaren ser cool ut med den svarta metalliska smaken.

Det verkar inte glöda, så vissa anser att det är en klädhängare. Badrumsvärmaren har stick thing-modellen som ser cool ut.

Chef för badrumsvärmaren

Chef för badrumsvärmaren
Dessa: kuwell.net

Badrumsvärmaren påminner om en stege. Den elektroniska ledaren är inte gjord av trä, utan av en maskin och ett metalliskt material. Badrumsvärmaren anpassar sig till det trånga badrumsutrymmet.

Badvärmaren fästs i badväggen. Badvärmarens placering gör det enkelt att hänga upp en våt handduk efter bad för uppvärmning.

Dessutom ger badrumsvärmaren badrummet den moderna smaken med en ljus metallisk ton.

Kreativ badrumsvärmare

Kreativ badrumsvärmare
Dessa: fantasva.com

Den här delar samma koncept med den vackra idén om badrumsvärme. Badrummet utrustar badrumsvärmaren med specialhållaren. Den här gången ser badrumsvärmaren vit ut.

Vi ser badrumsvärme som ett kreativt exempel då den anpassar sig efter badrummets utseende. Badrummet väljer grått som temafärg och vitt som sekundärfärg. Badrumsvärmaren finns bredvid fönstret.

Designen gör att du kan få våta handdukar eller tyger på två sätt; naturlig och maskingjord lätt för torkning. Det finns den söta handdukstorken för att placera en liten handduk bredvid diskhon.

Effektiv badrumsvärme

Effektiv badrumsvärme
Dessa: homedit.com

Den centrala placeringen gör badrumsvärmesystemet lätt att identifiera. Strategin beror naturligtvis på din badrumsdesign. För badrummet är placeringen av badrumsvärmaren av strategisk betydelse.

Badrumsvärmaren ser rik ut, eftersom den kan absorbera många ämnen. Badrumsvärmaren ser metallisk ut på en rimlig nivå. Smaken gör badet lite ljust. Badrumsvärmaren färgar den smala delen av badrumsväggen.

Det blir en prydnad som är till stor hjälp för att torka våta tyger utan att lossna för mycket från den gröna nyansen.

Användbar badrumsvärmare

Användbar badrumsvärmare
Dessa: freshome.com

Exemplet visar att en badrumsvärmare kan fästas på träpanel. Badrummet väljer träskivorna som väggmaterial. Det gör badrummet varmt.

Badrumsvärmaren är lämplig för att torka våta handdukar. Badrumsvärmaren ser liten ut och är placerad bakom badkaret. Det stora fönstret hjälper till att torka de våta handdukarna naturligt.

Badrumsvärmare i metall

Badrumsvärmare i metall
Dessa: suncityvillas.com

En stark metallisk smak uppträder i badrummet. Värmaren i badrummet ser tråkig och varierad ut. Den är fäst på väggen i badrummet och ligger bredvid badkaret. Placeringen av badrumsvärmaren sparar mycket utrymme.

Den metalliska tonen får badrummet att lysa här och där när ljuset är på. Dessutom använder badrummet moderna och glänsande material som gör att badrummet känns lite rymligare.

Neutral badrumsvärme

Neutral badrumsvärme
Dessa: home-designing.com

Den sista av våra 10 badrumsvärmareidéer är uppdelad i två segment. Det finns ett öppet utrymme som indikerar separation. Badrumsvärmaren ser lång och smal ut. Valet optimerar det smala utrymmet.

Badrumsvärmaren innehåller den stora stickan jämfört med de tidigare exemplen. Med den enkla, metalliska smaken har badrumsvärmaren en neutral effekt och stödjer badrummets övergripande utseende.

Bilden visar att badrumsvärmaren rymmer den stora handduken. Om det behövs kan du lägga en annan handduk på badrumsvärmaren.

Några av våra idéer om badrumsvärmare bevisar att torktumlaren kan dekorera väggen i ett badrum. Detta lägger till anledningen till att du måste överväga att köpa den.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *