Utekök med eldstadsidéer

Utekök med eldstadsidéer

UTEKÖK MED Öppen spis – Uteköket kan tillhandahålla föremål och verktyg som liknar inomhuskök. En av aspekterna som de flesta utomhuskök har är en öppen spis.

En skorsten spelar olika roller. Det kan hjälpa till att laga matingredienser. Det kan värma mat eller dryck. På vintern kan en öppen spis värma din kropp. En utomhuskamin är inte bara en lyxig modell i ett stort utrymme.

Kolla in några alternativ nedan som inte kommer att kosta dig mycket pengar.

Utekök med öppen spis i sten

Utekök med öppen spis i sten
Dessa: barkerconstruct.com

Vårt första förslag gäller den övergripande designen av uteköket. Detta syftar på starka träbjälkar som pelare och lock till köket och öppen spis i sten som ska retuscheras. Det råder ingen tvekan om att hela uteköksmodellen ser gedigen och naturlig ut.

Den öppna spisen stöder faktiskt ett av hörnen i detta utekök. Eldstaden har ett traditionellt utseende med de stora stenarna staplade så väl. Det finns ett litet träbord för en TV.

Stenarna bildar ett tjockt lager för att säkerställa att elden inte sprider sig till TV:n. Du kan njuta av TV-program medan du värmer upp på vintern.

Utekök med enkel öppen spis

Utekök med enkel öppen spis
Dessa: idealhome.co.uk

Till skillnad från det första tipset ser vårt andra förslag enkelt och enkelt ut. Detta motsvarar modellen för uteköket, som kopierar stugdesignen med ödmjuka filosofier.

Att sätta en öppen spis i sten i uteköket skulle bli för mycket. Du kan se eldstaden ser liten ut med vedbitar att elda. Skorstenen har en hög tunnel som medium för att evakuera röken från skorstenen.

Det finns många vedbitar under eldstaden redo att tända eldstaden.

Utekök med en bekväm öppen spis

Utekök med en bekväm öppen spis
Dessa: decksandmorebytate.com

Krämiga och röda stenar och tegelstenar för denna eldstad matchar basen för detta utekök. Stenarna och tegelstenarna får olika storlekar. Eldstaden sitter högt tills den nuddar trätaket.

Färgen på stenarna och tegelstenarna är lätta för ögonen. Det tröstar dem som tillbringar en stund i detta utekök. Eldstaden lockar ögonens uppmärksamhet tack vare staketet och dekorationen.

Eldstaden plockar upp mjuka kurvor från de starka, mörka träbjälkarna och plankorna som används för manteln och pelarna.

Utekök med gammal öppen spis

Utekök med gammal öppen spis
Dessa: genesislandscape.com

Det fjärde tipset delar en liknande generell idé med det första. Båda lade stenar till var och en av skorstenarna. Det som skiljer den speciella idén från den tidigare ligger i det faktum att det finns många synliga stenar jämfört med de tidigare nämnda stenarna.

Detta gör att eldstaden ser gammal ut och påminner oss om våra förfäders kök. Stenarna ser mycket starka ut och stöds då av röda tegelstenar som täcker den inre delen av skorstenen. Det estetiska värdet syns genom den skiktade designen.

Det finns också en sorts terrass där växter eller blommor kan placeras när eldstaden inte används.

Utekök med lerkamin

Utekök med lerkamin
Dessa: wanitamalas.com

Grova och oregelbundna stenar utgör för det mesta denna eldstad. De låter oss dra slutsatsen att eldstaden ser jordnära ut. Modellen får eldstaden att se övernaturlig och traditionell ut. Skorstenen bildar en skrymmande, tjock struktur.

Detta indikerar skorstenens styrka och kraft. Du kan se att eldstaden inkluderar ett keramiskt skrivbord med träbitar för att eldstaden ska brinna. Eldstaden väljer den ovala entrédelen utan dörr. Det är en cool extra punkt för eldstaden.

Med eldstaden förmedlar uteköket generösa positiva egenskaper från naturen.

Utekök med trendig öppen spis

Utekök med trendig öppen spis
Dessa: baneproject.com

En öppen spis kan ge ett estetiskt värde till ett utekök. Detta förslag motiverar vissa utomhusköksägare att ha en specifik eldstadsdesign. Trots liknande allmänt material som de tidigare tipsen sticker skorstenen ut.

Eldstaden ser trendig ut i den enkla designen. Olika storlekar på tegelstenar bidrar mest till skorstenen. Vissa stenar verkar vara mer framträdande, vilket senare kommer att rymma en del dekorationer. Eldstaden väljer en medelstor, fyrkantig behållare för uppsamling av vedbitar.

Ytterligare tegelstenar används som en liten terrass för eldstaden. Lämna utrymmet tomt eller fyll det med blommor.

Utekök med vacker öppen spis

Utekök med vacker öppen spis
Dessa: wilsonbroslandscape.com

Det tar extra tid och pengar att få ihop just den stenen till den eldstaden. Själva klippan ser stilig och graciös ut. Dessutom är den öppna spisen dekorerad med den solinspirerade dekorationen.

Det finns några lager tillsammans med skrivbordet för att placera blommor i den öppna spisen. De beige och bruna stenarna ger denna eldstad en varm och mysig känsla. Man kan känna att hela uteköket ser snyggast ut trots det rimliga fotavtrycket.

Utekök med modern öppen spis

Utekök med modern öppen spis
Dessa: batuhan.club

Varken stenar eller keramik utgör denna eldstad. Lätt och praktisk, eldstaden motsvarar dagens moderna och minimalistiska uteköksmodeller. Eldstaden är vitmålad vilket står i kontrast till den svarta bänkskivan.

Du kan se eldstaden har den svarta söta dörren för att samla ved. Nedan finns en medium fyrkantig låda som kan innehålla trä för nästa användning. Eldstaden motsvarar utomhuskökets allmänna stil.

De högteknologiska matlagningsapparaterna lämpar sig säkert bra för uteköket.

Utekök med smakfull öppen spis

Utekök med smakfull öppen spis
Dessa: charlestonoutdoorkitchenandfireplace.com

Vi tror att du kommer att beundra toppen av den öppna spisen. Snygg och stilig, den övre delen lockar ögonen med en blick. Verket kombinerar sten och trä, två naturmaterial.

Dessutom har den öppna spisen den lilla svarta luckan som blir ytterligare en fin punkt här. Grova träsnitt fyller det lilla utrymmet under den stora eldstaden.

Utekök med uppfräschad öppen spis

Utekök med uppfräschad öppen spis
Dessa: arci.corpsecomic.com

Det enkla arrangemanget av stenarna kännetecknar denna eldstad som ser fräsch och uppdaterad ut. Eldstaden separeras från bänkskivan i uteköket. Nedan finns ett metallrum för att bränna träsnitt.

Eldstaden innehåller en slags liten altan där en liten fläkt eller blommor kan placeras som dekoration. Uteköket väljer ett smart och modernt sätt att använda naturmaterial. Tegel är gjorda av lera medan väggen är gjord av träplankor.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *