Utomhus camping kök idéer

Utomhus camping kök idéer

IDÉER FÖR UTE-CAMPINGKÖKET – Camping har alltid varit en bra idé för både barn och vuxna att ta semester. Denna aktivitet introducerar barn till den naturliga skönheten som bara Gud kan skapa.

Camping kan stärka banden mellan familjemedlemmar och vänner. Utekök är ett måste för campingaktiviteter. Köksmodellerna kan uppmuntra deltagarna att lära sig att laga mat själva.

Lagarbete och ömsesidigt förtroende kan byggas från denna enkla aktivitet. Läs nedan.

Enkelt utomhus campingkök

Enkelt utomhus campingkök
Dessa: Norbandys.com

Camping är inte bara begränsat till skolbarn. Vuxna måste slå läger framför sina hus. Åk någonstans med din familj eller vänner för att lugna sinnet från det dagliga jäkt och rörelse. Du behöver inte nödvändigtvis slå upp ett duktält för att campa.

De kan bära bilar eller fritidsfordon (husbilar) som den här bilden visar. Denna husbil erbjuder ett lättanvänt utomhuscampingkök. Denna lätta och prisvärda köksmodell består av en hopfällbar bänkskiva och en lätt diskho.

Köp en portabel minigasspis eller grill som den som visas här för att göra matlagningen enklare.

Effektivt campingkök utomhus

Effektivt campingkök utomhus
Dessa: ameliarestoration.com

Ett litet lyxigt utomhuscampingkök för dig. Och den här idén handlar fortfarande om att campa med ett fritidsfordon. Detta effektiva utomhuscampingkök är placerat bak i fordonet.

I det här köket kan du grilla kött, restaurera mat och dryck och diska smutsig disk. Det finns lådor för disk eller snacks. Anslut till världen via tv. Underhållningsupplägget kan muntra upp dig och dina barn när de campar.

Fyll lådorna med mat och dryck att köpa på vägen till campingen.

Otroligt utomhuscampingkök

Otroligt utomhuscampingkök
Dessa: coachmenrv.com

Ta med ditt tält även om du faktiskt kan campa i denna husbil. Testa hur det känns att vara i samklang med naturen när vinden nuddar ditt ansikte och flugorna rör sig lätt i tältet.

Lita på att detta utekök levererar hälsosam mat och dryck samtidigt som du njuter av naturen. Köket är specialutrustat med grill i en separat anläggning. Du kan laga kött på grillen och sedan njuta av en liten BBQ-fest medan du campar.

Detta husbil utomhuskök erbjuder en annan fördel. Du behöver inte ta rent vatten från floden.

Enkelt utomhus campingkök

Enkelt utomhus campingkök
Dessa: outdoor.youthsparkchallenge.com

Två träbord räcker för ett enkelt utomhuslägerkök för dagar i en nationalpark. Även om den här bilden inte placerar uteköket i en skog kan exemplet ge dig viktiga tips.

Välj ljusa träbord som kan tas bort senare. Komplettera köket med endast de nödvändiga verktygen. För att inte tala om ett handfat för att diska smutsad disk och smutsiga köksredskap. Om möjligt, köp lätta köksredskap som visas på den här bilden.

Denna blygsamma köksdesign låter dig bearbeta enkla menyer som näringsrik mat för campingdeltagare.

Minimalistiskt utomhuscampingkök

Minimalistiskt utomhuscampingkök
Dessa: pubset.org

Du kan ta med dig alla nödvändiga köksredskap och bestick i detta utomhuscampingkök. Detta är i linje med det allmänna syftet med camping där deltagarna ska hålla allt till ett minimum.

Denna köksmockup består av ett långt träbord och en träbacksplash. Ta med en genomskinlig låda eller två för att förvara rätter som tallrikar, glas och muggar. Häng upp köksredskapen på backsplashen.

Med denna köksstil och material kan du enkelt flytta det som du vill.

Smart utomhus campingkök

Smart utomhus campingkök
Dessa: beyondthetent.com

Detta utomhuscampingkök hjälper dig att hålla skogen ren. Det finns en liten plastsäck insvept i de matingredienser du använder för att laga mat. Du kan laga mat i en liten lykta på natten.

Denna campingköksmodell består av en gasspis, en vikbräda, en diskhållare och en hylla. I det här lilla köket kan du huvudsakligen göra huvudaktiviteter som att laga mat, värma vatten och diska smutsig disk.

Den övergripande designen av detta kök gör att du kan ta det överallt.

Ät utomhus lägerkök

Äta utomhus campingkök
Dessa: rhinoadventuregear.com

Camping tränar oss alla att anpassa oss till olika situationer. Denna utomhuscampingköksdesign kompletteras med två bord som kan användas som matplats.

Du kan ta med hopfällbara stolar vid behov. Annars kan du njuta av mat och dryck stående. Du kan lägga ren eller smutsig disk under borden. Du kan laga enkla menyer eller varmt vatten om natttemperaturen når sitt lägsta värde.

Förvara ditt kök med en soppåse för att samla in förpackningar och matrester. Förorena inte skogen.

Fördelaktigt campingkök utomhus

Fördelaktigt campingkök utomhus
Dessa: campingworld.com

Du kan upptäcka att denna design har ett ganska lyxigt innehåll av utomhuscampingkök jämfört med tidigare idéer. Köket består av en högteknologisk mikrovågsugn och spis. Du kan fortfarande ta dem med dig på resan eftersom de verkar praktiska och små.

Detta gör att vi förstår att hela köksmodellen inte inkluderar skåp, lådor eller bord. Vårt åttonde tips fokuserar enbart på att laga mat och dryck under camping.

Ät menyerna i ditt tält eller på madrassen du tar med dig hemifrån.

Praktiskt campingkök utomhus

Praktiskt campingkök utomhus
Dessa: naifhischool.com

Vilken magisk låda! I denna trälåda hittar du ett praktiskt utomhuscampingkök som du kan ta med dig överallt. Ta med en liten gasspis som huvudartikel så kan menyn enkelt förberedas.

Placera tallrikar, skedar, gafflar eller glas i lådorna i denna låda. Intressant nog att se att köket har en liten svart tavla. Du kan skära frukt, kryddor eller kött ovanpå brädan. En rolig liten fest är redo att börja när du campar.

Trevligt utomhus campingkök

Trevligt utomhus campingkök
Dessa: campeasy.co.za

Camping kräver ett lätt, bärbart och behändigt utomhuscampingkök. Detta hjälper dig att flytta och minimera potentiellt slöseri tack vare enkla menyer som du lagar.

Det här sista förslaget fokuserar på att laga mat och dryck. Med matlagningsutrustningen kan du i princip bearbeta olika menyer. Det finns en hylla för tallrikar, skedar och glas. Glöm inte att ta med gasol för att driva gasspisen.

När tillagningen är klar, vik ihop köket och samla upp allt skräp. Kasta dem i tillgängliga soptunnor.

Trevlig camping gott folk!

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *