Utomhus diskbänk idéer

Utomhus diskbänk idéer

Idéer för spolning av utomhuskök – Diskbänken är oskiljaktig från designen av uteköket. Från att diska smutsad disk till matlagning, ett handfat håller våra magar rena och friska.

Till skillnad från inomhuskök använder diskbänken utomhus vanligtvis inte sofistikerade och dyra material. Detta beror delvis på att uteköket erbjuder funktionalitet och enkelhet. Detta minskar inte samtidigt diskbänkens underbara utseende.

Läs mer om det på vår lista.

Lätt diskbänk utomhus

Lätt diskbänk utomhus
Dessa: Norbandys.com

Lätt att hitta och billigt. Denna diskbänk för utomhusbruk finns i många järnaffärer. Hitta denna diskho och installera den själv för ditt utekök. Specifikt visar den här bilden denna sänka för fritidsfordon.

Denna enkla diskbänk är idealisk för att diska smutsig disk och köksredskap. Placera de smutsiga på antingen vänster eller höger sida av diskbänksområdet. Bär rengjorda diskar och köksredskap till hyllan eller annan del av bänkskivan enligt bilden.

Denna rekommendation visar att en begränsad budget inte längre kan vara ett hinder för hälsosam matlagning.

Förbättrad diskbänk utomhus

Förbättrad diskbänk utomhus
Dessa: ameliarestoration.com

Förvandla ditt handfat till ett modernt och lätt handfat. Tack vare detta speciella material ser diskbänksområdet neutralt och enkelt ut. I likhet med den första idén är diskbänken lämplig för att transportera diskbänksområdet i ett mobilt kök i fritidsfordon.

Diskbänken använder samma färg på material som backsplash och bänkskiva. I denna fyrkantiga diskbänk kan du diska smutsig disk och rengöra frukt och grönsaker innan vidare bearbetning.

Denna diskbänk använder en unik kran som kan vara den mest bedårande platsen för diskbänken.

Delad diskbänk utomhus

Delad diskbänk utomhus
Dessa: gr8lakescamper.blogspot.com

Vi tror att du förmodligen känner till denna diskbänk. I likhet med vårt första förslag, ser detta diskområde mer solid ut. Diskbänken upptar ett litet, kvadratiskt utrymme med den blandare som är vanlig idag.

Diskbänken innehåller en relativt stor bassäng, i vilken man kan sätta några smutsiga tallrikar och glas samtidigt. Alldeles intill diskbänken finns en liten trähylla för att placera rengjorda tallrikar eller glas.

Denna diskbänk passar i ett fritidsfordon som den här bilden visar. Men självklart kan du installera denna modell för vilken typ av uteköksmodell som helst.

Beundransvärda handfat utomhus

Beundransvärda handfat utomhus
Dessa: mooresrv.com

Ett svart fyrkantigt minihandfat kontrasterar mot en söt vit kran på den här bilden. De kompenserar för diskbänken i detta utekök. Denna diskbänk är liten som detta utekök visar.

Du kan välja denna diskbänksmodell om du har lite utrymme. Samtidigt förhindrar den lilla bassängen att smutsig disk placeras ovanpå. Detta kräver senare att du ofta bär rengjord disk direkt efter tvätt.

Du kan lägga den rengjorda disken på hyllan eller i behållaren. Det svarta materialet ger hela enheten ett lite elegant utseende.

Kortfattad utomhus tvättställ

Kortfattad utomhus tvättställ
Dessa: houstontxoutdoorkitchens.com

Denna diskbänk för utomhusbruk verkar vara integrerad eller inbyggd i den övergripande köksmodellen. Vi ser bara ett handfat tillsammans med kranen. Inga elledningar eller avfallshanteringsanläggningar visas på den här bilden. Du är förmodligen täckt av kökets fasta tillstånd.

Denna diskbänk ser väldigt liten ut och har en superbred bänkskiva som rymmer smutsig och rengjord disk. Dela enkelt upp den smutsiga och rengjorda disken i två olika områden bredvid diskbänken.

Diskbänken använder välbekanta material och modeller som vi ofta ser i moderna kök.

Kompakt tvättställ utomhus

Kompakt tvättställ utomhus
Dessa: outdoor.youthsparkchallenge.com

Du kan välja den här kompakta modellen med diskbänkar utomhus, som också är välkänd i dagens kök. Diskbänken innehåller en skål i rostfritt stål som ser lätt och modern ut. Du kan se att kranen ser vanlig ut.

Bredvid bassängen finns ytterligare en rostfri panel som fungerar som ett torrt område. Denna diskbänk är helst en enkel hylla för att förvara rengjord disk efter tvätt. Diskbänken sitter på ett träbord som står i kontrast till diskbänkens metalliska utseende.

Graciös utomhusvask

Graciös utomhusvask
Dessa: jarohoney.com

Längst till höger ser du en graciös kran redo att hälla rent vatten till ett litet handfat under. Liksom med den femte idén verkar diskbänken vara inbyggd i hela köket. Elledningar och avfallshantering täcks av köksbänken.

Diskbänken ser stilren ut med glödande brun keramik som blir köksbänken. Detta ger en elegant känsla till diskbänksområdet. Under diskbänken syns två hyllplan med keramik.

På hyllorna kan du placera rengjorda diskar.

Fin diskho utomhus

Fin diskho utomhus
Dessa: noreaster.online

Ytterligare ett exempel på en inbyggd diskho. Den här gången ser diskbänksområdet snyggt ut med den stora kranen som levererar rent vatten. Diskbänken väljer en lagom stor diskho för att rymma en rimlig mängd smutsig disk.

Du kan inte lägga många smutsiga tallrikar eller stora köksredskap i skålen på en gång. Det finns en kokkärl precis bakom diskbänken. Du kan ta med dig rengjord disk till husets kök.

Annars kan du torka den rengjorda disken på bänkskivan direkt efter tillagningen.

Cool diskbänk utomhus

Cool diskbänk utomhus
Dessa: najwakitchen.com

Svart marmor eller keramik blir en enkel ingång för utseendet av en cool diskbänk. Detta blir åtminstone vår slutsats för denna utomhusvask. Diskbänken består av en hög kran och ett fyrkantigt handfat.

Bredvid bassängen finns en bred, tom bänkskiva för uppsamling av smutsig eller rengjord disk. Använd utrymmet istället för att sätta upp en hylla. Ekonomiskt och ändamålsenligt.

Smart utomhusvask

Smart utomhusvask
Dessa: crowsurvival.com

Ett handfat på träplattan är idealiskt för att diska smutsig disk, samt färska grönsaker och frukter. Diskbänken inkluderar en kort kran för att ge rent vatten till den vita bassängen nedanför.

Från bilden kan vi gissa att poolen är ganska stor. Bär rengjord disk i fordonet eller torka dem på bänkskivan bredvid köket. Låt solen torka de våta diskarna medan du och andra familjemedlemmar njuter av hälsosamma måltider under reseuppehållen.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *