Utomhus kök ö idéer

Utomhus kök ö idéer

IDÉER FÖR UTOMHUS KÖKSÖ – Köksön passar inte bara för inomhusköket. En uteköksö är vardag i dagens kök. En köksö är ett otroligt tillskott till både inomhus- och utomhusutrymmen.

I grund och botten gör en utomhusköksö många saker. Detta kan fungera som en kaffebar, matplats och handfat. Vissa modeller av utomhusköksöar kan se enkla ut, medan andra kan anta sofistikerade mönster. Gräv djupare nedan.

Lugn utomhus köksö

Lugn utomhus köksö
Dessa: anfirock.com

Denna köksdesign använder robusta tegelstenar som blir pelare för uteköket, väggen och köksön. Köksön ligger på vänster sida av köksdesignen. På grund av tegelkategorin känns köksön lugn.

Köksön ser tjock ut men är inte tung på grund av tegelstenarnas färg. Högst upp på köksön får tegelstenarna ett kontrasterande utseende. Det svarta bordet på köksön skär genom tegelstenarnas mörka ton.

Inte många föremål fyller ön. Växterna och kopparna presenteras på köksön.

Mysig uteköksö

Mysig uteköksö
Dessa: hgtv.com

En hemtrevlig känsla fyller luften i hela detta utekök med köksön som inget undantag. Köksön använder samma material som huvudköket. Båda använder bruna bearbetade stenar som verkar så tilltalande vid första anblicken.

Dessutom väljer köksön brun natursten som bänkskiva. Köksön är U-formad i en lång formation. Inom detta långa område används köksön främst som tvättplats.

På andra sidan diskbänken kan du använda köksön som en kaffebar. Måltider och drycker serveras här till gästerna.

Avslappnad köksö utomhus

Avslappnad köksö utomhus
Dessa: hgtv.com

En avslappnad ton känns över hela denna köksö tack vare sittgruppen. Detta trots att köksön faktiskt fungerar som grillplats. Med denna design kan du njuta av att grilla kött.

Köksön kan bli ett minimatset när du inte grillar kött. Träplankorna som pelare ger denna köksö en avkopplande ton. Du kan välja gasolspisen för matlagning eller grillning om du vill använda köksön som sittplats.

Modellen fungerar som en cool uteplats om du har en typisk trädgårdsbod som denna.

Ätbar uteköksö

Ätbar uteköksö
Dessa: gensuncasual.com

Vår fjärde idé skiljer sig från de tidigare tipsen i en djupare aspekt. Köksön sträcker sig från huvudköket. I själva verket kan köksön fungera som en grillplats. Det märks på den brinnande elden.

Grillen är omgiven av fem söta svarta stolar. Ni kan föreställa er hur härlig en eftermiddag kan vara på den här köksön. Du och din familj eller vänner kan laga mat tillsammans och sedan äta dem direkt.

Nu kan det vara så roligt att laga mat tillsammans på grund av modellen med köksö.

Modernt utomhuskök bar köksö

Modernt utomhuskök bar köksö
Dessa: hightechappliance.com

Traditionella och moderna element omsluter hela denna köksinställning, inklusive köksön. Röda tegelstenar tar en svart natursten på denna köksö. De två materialen gör denna enkla och avslappnade köksö.

Efter tillagning, servera mogen mat och dryck på köksön som kopierar kaffebarens design. Modellen köksö erbjuder en lugn och mysig atmosfär för alla på plats.

Lyxig uteköksö

Lyxig uteköksö
Dessa: brin.picklessteakhouse.com

Sammantaget ser detta utekök bra och vackert ut. Köket tar lång tid, U-bildning. Vi märker köksön för området med elden som anger platsen som en extra kokplats.

Detta ger dig ett alternativ för matlagning utöver gasolspisen till vänster. Köksön ser påkostad ut på grund av de dubbla materialen till bordet. Natursten är skiktad av blå små stenar.

Köksön bärs upp av små stenblock som verkar rejäla.

Kaffebar i trä i köksön utomhus

Kaffebar i trä i köksön utomhus
Dessa: homebnc.com

Liknande tema men annan atmosfär. Det sjunde och femte tipset hänför sig båda till kaffebardesign. Medan den femte modellen har en modern sida av material, tar denna köksö-modell ett annat tillvägagångssätt.

Köksön använder träplankor, som senare staplas mycket väl. Valet gör denna köksö till en naturlig och avslappnad plats att chatta med vänner och smutta på en kopp varm choklad.

Köksön väljer söta trästolar som också är inspirerade av de som finns på kommersiella kaffebarer.

Fördelaktig uteköksö

Fördelaktig uteköksö
Dessa: benimmulku.com

En utomhusköksö rymmer denna billiga och prisvärda modell. Köksömodellen kan till och med tillverkas av återvunna träplankor som den här bilden visar. Endast ett träbord bildar denna köksö.

Du kan diska smutsiga köksredskap och disk på denna köksö. Du kan använda köksön för att steka pannor som rekommenderas på bilden. Denna enkla och lätta köksö-modell uppmuntrar dig att älska vår jord.

Portabel köksö utomhus

Portabel köksö utomhus
Dessa: idealhome.co.uk

Om du är förvirrad ligger köksön till vänster med skålarna. Denna nionde rekommendation är verkligen unik. Uteköksön är i form av en köksö-lastbil.

Köksön låter dig flytta runt dem i ditt hus för att till exempel plocka upp smutsiga tallrikar. Bilden gynnar att använda köksön för att samla in frukt, skal och vävnader.

Köksön passar in i moderna hem som föredrar en praktisk köksö utomhus.

Minimalistisk uteköksö

Minimalistisk uteköksö
Dessa: mallettelandscaping.ca

Uteköket väljer en minimalistisk uteköksö i form av ett långt svart bord utan dekoration. Det finns två barnstolar vid bordet. I grund och botten använder köksön en kaffebardesign.

Bordet förblir tomt. Bilden antyder att bordet senare kommer att få mogna måltider direkt från gasolspisen. Eller så kan du ta färska drycker och snacks från frysen och bära dem direkt till bordet.

Köksön sträcker sig rakt från storköket och är något högre än bänkskivan.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *