utomhus mönster

utomhus mönster

Mojito Leon uteplatsstol

En av våra favoritaspekter av sommaren är att vi har möjlighet att skapa välkomnande utrymmen både utanför och inne i hemmet. Om du vill utöka ditt bostadsutrymme till utomhus, kom ihåg att alla principer som gäller för inredning bidrar till att skapa en välkomnande och varm exteriör. Våra designers säger att det bästa sättet att dekorera ditt exteriör är att ”handla inom en konsekvent färgpalett och sedan ta in de mönster som passar inom den valda paletten”.

Mönster är användbara för att hålla designschemat från att kännas för ansträngt och för att lägga till en rolig och avslappnad atmosfär till rummet. Det är fortfarande några veckor kvar till sommaren, så vi har samlat några av våra favoritmönstervänliga utomhusplagg för att inspirera dig att leva lite mer utomhus – medan det fortfarande finns tid!

Utomhuspall

Utomhuspall

Denna snygga utomhuspall är den perfekta mångsidiga pjäsen – du kan vila fötterna här, använda extra sittplatser eller en skiva med en bricka och använda den som ett bord.

Tulum sidobord

Tulum sidobord

Formen på detta Tulum sidobord var inspirerad av formen på Maya-trummorna. Det är den perfekta platsen att vila din bok eller kvällscocktail medan du ser solen gå ner.

parasoll

parasoll

Kanske kan du inte tillbringa sommaren på den italienska rivieran, men du kan kanalisera din inre Sophia Loren med detta italienska parasoll. Lägg bara till en Aperol spritz och du kan nästan tro att du är på Liguriska havet.

ytterkudde

ytterkudde

Dessa utomhuskuddar bevisar att tie-dye inte behöver ha en hippievibe.

utematta

utomhusmatta

En matta kanske inte är det första på din inköpslista när du funderar på att skapa ett inbjudande utomhusutrymme, men våra designers säger att det är ett bra sätt att lägga till lite värme och färg till naturen.

Sittplatser på terrassen

Sittplatser på terrassen

Färdigt i en svart och vit chevron, kommer detta 4-delade utomhusset att lägga till en glad atmosfär till alla utomhusutrymmen.

Utematsstolar med mönster

Utematsstolar med mönster

Dessa utomhusstolar skapade av den schweiziska designern Philippe Besteheider för det italienska varumärket Varaschin och sätter nya standarder i mönstret.

Utomhuspall

Utomhuspall

Denna Outdoor Odeon Pall är den perfekta biten att dra upp vid ett högt utomhusbord eller bar. Det är både avslappnat och praktiskt. Våra designers älskar hur de blårutiga sätena ger den perfekta touchen av mönster till ditt utomhusutrymme.

Fodrad hängmatta

Fodrad hängmatta

Den här Canyon Fringe-hängmattan är färdig med en mångfärgad meshkant och är det perfekta sättet att fördriva en eftermiddag.

Acapulco Chair uppdaterad

Acapulco Chair uppdaterad

Handgjord i Mexico City, denna utomhusfåtölj är en uppdaterad version av den klassiska Acapulco-stolen från 1950-talet.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *