Utomhusbelysningsidéer

Utomhusbelysningsidéer

BELYSNINGSIDÉER FÖR UTOMHUS KÖK – Belysning blir ett väsentligt inslag i ett utekök. Belysningen kan hjälpa dig att njuta av utomhusfester eller familjemiddagar. I vissa modeller av utomhuskök kan belysning utföra ytterligare uppgifter.

På exempelvis campingplatser kan du se din omgivning bättre tack vare utomhusbelysningen i köket. Vissa utomhuskök kan också välja specifika ljusdesigner av estetiska skäl. Läs mer om belysningsmodeller för utomhuskök nedan.

Inbyggd uteköksbelysning

Inbyggd uteköksbelysning
Dessa: arci.corpsecomic.com

Inbyggd belysning blir ett lämpligt val för ett modernt eller minimalistiskt utekök. Denna typ av belysning håller hela uteköket enkelt och funktionellt. Minst fem lampor sätts in i träkåpan.

Efter påslagning kan lamporna ge tillräckligt med ljus för de delar av köket som visas här. Det finns olika stilar av inbyggd belysning med runda lampor som blir tillval för denna uteköksmodell.

Belysningen är idealisk för en trevlig middag eller en informell social sammankomst.

Praktisk belysning utomhus

Praktisk belysning utomhus
Dessa: beyondthetent.com

En lykta räcker för att ge ljus vid camping. Denna lykta kan skapa kraftfull belysning som sprider ljuset i detta utekök. Placera lyktan på stången som visas på denna bild.

Använd lyktan för att kontrollera om ingredienserna till lagad mat är mogna. Med starkt ljus mitt i skogen kan du fortfarande njuta av lagad mat tillsammans med andra familjemedlemmar eller vänner. Efter att aktiviteterna i uteköket är över tar du fram lyktan.

Du kan senare använda ljuskällan till andra aktiviteter, t.ex. för promenader. B. söka efter förlorade föremål.

Dubbel uteköksbelysning

Dubbel uteköksbelysning
Dessa: yaxit.me

Du kan se dubbla belysningsstilar i detta utekök. Den första belysningsmodellen hänvisar till några få taklampor precis ovanför köket som kopierar kaffebarens design. Ljusstilen kan hjälpa dig att laga matingredienser.

Köksdelen förtjänar en starkare ljuskälla då detta blir den mest centrala delen. Inte långt från köksdelen kan du besöka ett vardagsrum eller ett gästrum. För denna punkt finns den andra belysningsmodellen, som hänvisar till små, färgade lampor.

Lamporna omger hela området. Du kan se till hur livlig platsen är när natten kommer.

Utekök med små glödlampor

Utekök med små glödlampor
Dessa: soflokitchenremodeling.com

Detta stora utekök väljer små glödlampor som kan kallas enkel belysningsmodell. De små lamporna sitter i ett långt snöre som sträcker sig från vänster till höger. Lamporna ger en ljuskälla direkt ovanför köksbänken.

Vi tror att belysningen från glödlamporna kan sprida sig till andra ytor i detta utekök. När glödlamporna är tända kan du fortsätta att förbereda menyer medan du chattar med andra familjemedlemmar eller kollegor bakom disken.

Belysningsmodellen är lätt att hitta och byta när den är trasig.

Utekök med separat ljuskälla

Utekök med separat ljuskälla
Dessa: neographer.com

Vårt femte förslag skiljer sig från de tidigare exemplen. Uteköket väljer belysning som inte har samma utrymme. Man kan se att ljuskällan finns utanför uteköket.

Belysningen ser graciös och exklusiv ut. Av detta kan du härleda från ett speciellt lock tillsammans med kolumnen för belysning. När lampan är påslagen kan den sprida ljuset den producerar i uteköket.

Människor kan enkelt gå tillbaka till köket när de lämnar badrumsområdet, till exempel.

Utekök med festbelysningsstil

Utekök med festbelysningsstil
Dessa: greenville.outdoorlights.com

I likhet med det fjärde tipset använder detta utekök små glödlampor. Köksmodellen går djupare än bara små glödlampor uppträdda i ett långt snöre. Från bilden kan vi snabbt bestämma den övergripande ljusstilen av dem på fester.

Livlig och entusiastisk, belysningsmodellen kan liva upp middagar eller sociala sammankomster. Glödlamporna dras i några kablar nära träskyddet. Andra tillfredsställer cirkulärt material som hänger från träskyddet.

Det finns flera andra glödlampor som är bänk- och väggmonterade. Detta utomhuskök är en mysig plats för middag.

Moderiktig utomhusköksbelysning

Moderiktig utomhusköksbelysning
Dessa: brin.picklessteakhouse.com

Ta in ett stilrent utematskök i ditt hem. Välj ett paraplyinspirerat fodral som vi ofta ser på elitrestauranger. Placera lampor eller lampor under locket. Sätt upp två omslag som visas i den här bilden.

Ett av locken med lamporna lyser upp matsalen, medan det andra är till bänkskivan. Du kan bestämma antalet överdrag beroende på din köksstorlek. Mönstret ger tillräckligt med ljus tack vare lamporna i locken.

Rättvis belysning utomhus

Rättvis belysning utomhus
Dessa: marathigazal.com

Fyra små lampor ger måttlig belysning för detta blygsamma utekök. Var och en av lamporna har sitt eget utrymme, som är ganska kapslat. Arrangemanget tillåter var och en av lamporna att ge en måttlig ljuskälla för den närliggande punkten.

Till exempel lyser de två lamporna i mitten upp köksredskapen och hälften av hela bänkskivan. Med rätt belysning ser hela uteköket lite dramatiskt ut.

Dramatisk utomhusköksbelysning

Dramatisk utomhusköksbelysning
Dessa: anfirock.com

Under lugna nätter, som ses på den här bilden, ligger små lampor utspridda runt detta utekök. Var och en av lamporna är ganska koordinerade. Arrangemanget och ljuset som produceras skapar en dramatisk effekt i detta utekök.

Köksmodellen inkluderar moderna matlagningsapparater och krämiga tegelstenar som fungerar som baksidan och pelaren i köket. Du kan föreställa dig att uteköket känns lugnt under dagen.

Romantisk uteköksbelysning

Romantisk uteköksbelysning
Dessa: jscottinteriors.com

Små glödlampor blir huvudljuskällan till en klassisk lampa som står i ett av hörnen på detta utekök. Den öppna spisen lyser upp det naturliga ljuset i detta vackra utekök.

Vårt fokus ligger på de små glödlamporna som hänger precis under träskyddet. De små glödlamporna skapar en övergripande romantisk känsla. Vi kan komma in i den atmosfären tack också för blommorna som omger uteköket.

Med all inredning kan du koppla av och må bra medan du njuter av utsökt mat och fräscha drycker. Det finns inget behov av tjusiga restauranger med denna uteköksmodell.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *