Utrymmesbesparande idéer

Utrymmesbesparande idéer

Grått vardagsrum

Inredningsarkitekter i NYC har utan tvekan en större utmaning än sina motsvarigheter i områden i landet där utrymmet är mindre ont: inte bara måste de få varje lägenhet att se vacker ut, utan de måste också packa förvaringsutrymme samtidigt som utrymmet känns lätt och luftig. De ska med andra ord inte bara vara konstnärer, utan också magiker. Ta reda på hur Decor Aids inredningsarkitekter i New York har åstadkommit dessa imponerande bedrifter och lär sig hur man gör samma sak i ditt utrymme, oavsett var du bor.

Gör rummet större

grått New York kök

Varje lägenhetsbo i New York längtar efter mer utrymme, men utan att köpa upp dina grannar och riva väggar är det bästa sättet att skapa en illusion av ett större utrymme. Köket i den här lägenheten på Manhattan var mörkt och trångt, så vår designer fick det att se ljusare och mer öppet ut med vita väggar och ett vitt tunnelbaneplattor i kombination med gråa skåp med glasfront. Att hålla enheterna under disken håller ytan ren och skräpfri.

maximera ljuset

gråmodigt vardagsrum

Om du frågar en inredningsdesigner i NYC vad kunderna efterfrågar mest (mer utrymme, förstås), är det enkelt. Det här vardagsrummet på Upper East Side hade redan många fönster, så vår huvuddesigner förbättrade det naturliga ljuset med vita väggar, silvergrå och vita möbler och accessoarer. Han valde också vita gardiner för att filtrera men inte blockera solljuset.

Skapa multitasking-utrymmen

Hemmakontor sovrum

New York-bor behöver vanligtvis varje rum i sin lägenhet för att göra dubbel (eller trippel) tjänst. Som ett vardagsrum/kök/sovrum när det kommer till studior. I det här fallet arbetade vår Manhattan-klient hemifrån och ville skapa ett kontorsutrymme i hennes sovrum som var funktionellt men som också passade med den befintliga designen. Våra designers arbetade tillsammans med en entreprenör för att skapa en inbyggd enhet som svepte runt hennes rum och erbjöd både förvarings- och skrivbordsutrymme samtidigt som den smälte sömlöst med rummets inredning.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *