Väggidéer för badrum

Väggidéer för badrum

BADRUMSVÄGGIDÉER – Ett badrum kan inte stå som det är utan en vägg. Vanligtvis består en badrumsvägg av fyra väggundersektioner. Tack vare modern inredning ser dagens badrumsvägg rik och konstnärlig ut.

Vi samlar 10 badrumsväggmodeller som visar upp moderna badrumsväggkoncept. Oavsett om du är en konstälskare eller inte, hoppas vi att listan nedan kan uppmuntra dig att skapa en som passar din smak. Kolla på henne!

Fantastisk badrumsvägg

Fantastisk badrumsvägg
Dessa: housebeautiful.com

Uttråkad med en blå badrumsvägg som ser enkel ut? Du kan nog omsätta exemplet i praktiken. Badrumsväggen gör färgen i två modeller. Badrummet väljer djärva och mjuka blå nyanser som ser graciösa ut.

Badrummet visar den blå badrumstapeten med bilder på träd och den vita himlen. Den mjuka blå nyansen tar formen av de fyrkantiga brickorna. Väggstilen med två badrum är arrangerad i vägen.

Strategin får badrumsväggen att se mitt emot. Badrummet ser fantastiskt ut tack vare keramiken och träbordet.

Jordnära badrumsvägg

Jordnära badrumsvägg
Dessa: contemporist.com

Badrummet har en väggmodell med två badrum. Den första avser betongen, som är målad i en ljus nyans av grått. Vår oro är dock badrumsväggen där de rektangulära tegelstenarna används.

Vi älskar hur stenarna läggs ut på det här sättet. De ser jordnära ut eftersom den bruna nyansen fyller badrummet mycket. Dessutom ser stenarna kreativa ut eftersom de ser röriga ut.

Badrumsväggidén värmer verkligen upp området som ser mer dominerande ut i vitt och grått.

Ljus badrumsvägg

Ljus badrumsvägg
Dessa: moneycrashers.com

Badrummet har en trebadsstil som resulterar i en ljus look. Badrummets första väggparti väljer vitt som tar form i de rektangulära plattorna. På andra sidan är träskivorna vitmålade.

Badrummets tredje väggdel är målad i den mjuka blå sidan. Denna del av väggen är utskuren genom fönstret och spegeln. Hela badrumsväggen tar med den kreativa sidan till badrummet och bildar det snygga badrumsgolvet.

Vi beundrar verkligen hur tilltalande det lilla badrummet ser ut med de olika väggkoncepten och golvet.

Mörk badrumsvägg

Mörk badrumsvägg
Dessa: toiletsguide.com

Vissa badrumsägare väljer avsiktligt grått eller till och med svart. Du målar badrumsväggen med en av färgerna för att skapa en lugn känsla. Förhoppningsvis kan detta få alla att känna sig lugna medan de kopplar av i badrummet.

Som i exemplet är två målningsmodeller av samma färg fästa på badrumsväggen. Badrummets vägg till höger är lite hård. Medan badrumsväggen som omger handfatet ser mjuk ut.

Väggmodellerna med två badrum skapar den mörka atmosfären för badrummet.

Kreativ badrumsvägg

Kreativ badrumsvägg
Dessa: youtube.com

Här kommer ett annat sätt att inreda ditt badrum med samma färgkombination. Som ni ser väljer badrumsväggen vitt och grått som temafärger. Valet av färger ser fräscht och neutralt ut.

Den första delen av badrumsväggen hänvisar till de grå och vita rektangulära plattorna. Intressant nog täcker plattorna också skiljeväggen som separerar diskbänksområdet och duschenheten.

Medan den andra badrumsväggen är i mosaiken med samma färgkomposition som avgränsar duschpunkten. Super kreativt!

Charmig badrumsvägg

Charmig badrumsvägg
Dessa: elledecor.com

Tapeter är alltid en bra idé att lita på. I exemplet skapas två badrumstapeter med olika modeller. Den första badrumsväggen syftar på den vackra tapeten som även täcker taket i badrummet.

Tapeten beskriver fåglarna som gillar att vara med grenar och blommor. Medan den andra tapeten ser enkel ut med de små rektangulära plattorna. De två har samma färg; Grön.

Badrumstapetidéerna intresserar oss eftersom de kontrasterar mot det grå badrumsgolvet och badkaret.

Imponerande badrumsvägg

Imponerande badrumsvägg
Dessa: atlasgrubu.com

Exemplet visar hur mångsidig grått är. Till exempel använder badrumsväggen färgen för tre olika keramiska modeller. Den första hänför sig till de fyrkantiga grå brickorna som ser väldigt ljusa ut.

Den andra badrumsväggstilen hänvisar till den mörkare nyansen av grått under det första badrumsväggkonceptet. Den tredje är i de triangulära brickorna, som också använder grått som huvudfärg.

Inte bara imponerande, utan även hela badrumsväggen verkar lugn.

Glad badrumsvägg

Glad badrumsvägg
Dessa: hgtv.com

Bland dagens många badrumstapetmodeller väljer exemplet gult. Färgen gör i alla fall direkt badrummet glatt. Badrumstapeten består av små rektangulära kakelplattor.

Plattorna använder vitt som kantfärg. Vi lockas av badrummets fulla storlek. Badrummet tar förmodligen upp det lilla utrymmet på vinden. Ändå, på grund av färgen, ser badrumsväggen åter tät ut, men glad.

Badrummet väljer vita möbler och vit väggmålning vilket gör att hela badrummet känns superljust.

Moderiktig badrumsvägg

Moderiktig badrumsvägg
Dessa: propertyyshutters.com

En sådan fashionabel badrumsvägg för en fashionista. Detta är vår kommentar om det övergripande utseendet på badrummet inklusive badrumsväggen. Vi syftar på badrumsväggen som fungerar som bakgrund till handfatet.

Väggområdet i badrummet ser kreativt och levande ut trots användningen av svart, grått och vitt. Alla är neutrala färger. Väggdelen av badrummet ser livlig ut på grund av de små cirklarna målade i färgerna.

Medan den andra väggdelen av badrummet är målad i en enkel grå färg för att balansera de andra ytorna.

Extraordinär badrumsvägg

Extraordinär badrumsvägg
Dessa: nortonhelpsupports.com

Vi tycker att det är väldigt ovanligt att badrummet målas i färgkombinationen. Kontrasten till kombinationen av svart och guld är ett extraordinärt val. Dessutom ger badrumsväggen en livlig effekt för duschdelen.

Detta på grund av den mosaikinspirerade designen, även om tapeten är i samma färg. Den andra väggdelen av badrummet som verkar exceptionell är i handfatet. Badrumsväggen är gjord av träskivorna.

Skivorna är svartmålade och har blommiga guldtapeter. Vi undersöker om guldtapeten matchar färgen på diskbänken och vägglamporna.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *