Vardagsrum med öppen spis idéer

Vardagsrum med öppen spis idéer

VARDAGSRUM MED Öppen spis – Den öppna spisen i ett vardagsrum behöver inte ta oss till en traditionell eller lantlig miljö. Det finns många eldstadsidéer som gör denna rumsdel lämplig för dina planerade vardagsrumsmodeller i en modern eller vintage look.

En öppen spis i ett vardagsrum samlar alla familjemedlemmar för kvalitetstid. Vissa föredrar till och med en öppen spis framför underhållningsset för att hålla familjeögonblicket på plats varje dag. På vintern hjälper en öppen spis att värma upp kroppen så att ingen blir sjuk.

Moderna Kminidee

Moderna Kminidee

Ett anständigt stort vardagsrum kan installera detta moderna utseende av en öppen spis. Denna eldstadsmodell minskar inte förmågan att värma området och människor på vintern. Fråga professionella byggare om att installera denna eldstad.

Detta beror på anslutningen av skorstenen med fläckens väggar. Råden leder till en effektiv eldstad i rummet. Som bilden visar tar eldstaden inte mycket plats. Det faller så snyggt med de övergripande väggarna.

Trämöblerna och rumsdekorationerna gör området mycket varmare.

Vardagsrum med öppen spis i keramiskt kakel

Vardagsrum med öppen spis i keramiskt kakel

En öppen spis av keramiskt kakel spelar en annan roll förutom att vara en värmekälla. Denna eldstadsmodell kommer att lägga till skönhet till ett vardagsrum om du specifikt väljer de keramiska plattorna för att matcha det övergripande utseendet på området som visas på det här fotot.

Den vita väggpanelen som omger den vackra öppna spisen visar upp vardagsrummet med konceptuell design. Denna eldstadsmodell kompletterar vanligtvis ett vardagsrum som väljer land, bondgård eller traditionell inredning.

Vardagsrum med öppen spis i sten

Vardagsrum med öppen spis i sten

Ett vardagsrum med en öppen spis i sten visar tydligt att området förmedlar land- eller bondemodeller. Detta kommer från stenarna som omger eldstaden, ett av de naturliga elementen.

Denna typ av eldstad låter dig elda med ved. Eldstaden är naturlig och miljövänlig och ger värme och komfort som den brukade vara på landsbygden. Stenar som täcker eldstaden från tak till golv lägger till mer traditionella element.

Dessutom känns området luftigt med möbler med begränsat utrymme.

Vardagsrum med öppen spis fäst på väggen

Vardagsrum med öppen spis fäst på väggen

Det är uppenbart att den fjärde eldstadsidéen som vi ser här kommer att bli en viktig del av ett vardagsrum innan byggare skapar utrymmet. Eldstaden är fäst på väggarna i rummet tillsammans med träskåp med glaskåpor.

Lägg till träpanel för att få eldstaden att se dekorativ ut. Sammantaget ser det hela snyggt och glänsande ut med tanke på de snygga materialen. Den öppna spisen passar bra med den övergripande glansiga tonen i fläcken.

Vi kan inte föreställa oss hur fräsch och energisk fritiden är i detta område.

Vit tegel eldstad idé

Vit tegel eldstad idé

En snyggt trimmad vardagsrumsmodell ser mycket mjukare ut med den vita tegelspisen som visas här. Rådfråga professionella byggare för denna idé eftersom eldstaden måste bli en del av det planerade området.

Faktum är att du inte använder exponerad sten för hela rummets väggar. Ta en liten del av utrymmet. Be byggarna att skapa enkla kurvor för att få väggarna att se ut som sidospår.

Inuti finns den lilla skorstenen med skog under. Med noggrann installation kommer rök inte att komma ut ur skorstenen och förorena rummet.

Svart öppen spis i vardagsrummet

Svart öppen spis i vardagsrummet.
Dessa: thespruce.com

En svart öppen spis passar bra till ett rött vardagsrum, som visas på bilden. Området ser mer elegant och elegant ut. Bränder lyser upp området på vintern och ger naturligt ljus i händelse av strömavbrott.

Du kan välja antingen svart metall för att täcka skorstenen som visas på bilden exakt. Annars kan du välja stenar och sedan måla dem svarta. Välj det skorstensmaterial och skorstensstil som passar dina behov.

Tänk också på enkla väggbeklädnader till eldstaden. Detta för att förstärka eldstadens betydelse.

Minimalistiskt vardagsrum med öppen spis

Minimalistiskt vardagsrum med öppen spis

Vårt vardagsrum med eldstadsidéer erbjuder en bra lösning för dig som har ett minimalistiskt utrymme men vill ha en öppen spis. Överväg att lägga till denna eldstadsstrategi till rumsplanen. Få enkel inramning till eldstaden från de vita väggarna.

Skorstenen är gjord av svart metall för en solid garanti. Eldstaden är snygg och ren och bär upp hela utrymmet, vilket tycks underlättas av fönsterrutan och glasdörren. Den öppna spisen ger naturlig värme när natten eller vintern kommer.

Öppen spis med tunnel i vardagsrummet

Öppen spis med tunnel i vardagsrummet

Denna eldstadsmodell ser ovanlig ut jämfört med tidigare idéer. Skorstenen är gjord av grå metall med en tunnel genom vilken rök släpps ut. Detta förhindrar att röken förorenar vardagsrummet.

Enkel och modern, öppen spisstil är mångsidig. Du kan välja denna eldstadsmodell i det moderna vardagsrummet, det traditionella vardagsrummet eller det blandade vardagsrummet som visas här. Eldstaden möjliggör även enkelt underhåll och rengöring.

Öppen spis idé med glas täcka

Öppen spis idé med glasskydd

Välj en inglasad öppen spis för att hålla elden borta. Hela denna idé skapar inte bara rök som inte förorenar ett vardagsrum, utan håller också elden borta. Denna design är speciellt lämplig för dig som har små barn.

Ibland går små barn obemärkt förbi och kan leka med elden som kan bränna händerna. Genom att placera eldstaden i hörnet av rummet kan du använda eldstaden som en dekoration av platsen.

Idé för eldstad i rött tegel

Idé för eldstad i rött tegel

Med detta konventionella och tidlösa spistips kompletterar vi vårt vardagsrum med eldstadsidéer. Omge skorstenen med rött tegel. Detta är ett mycket typiskt skorstensmaterial i modellgårdar eller lanthus.

Den naturliga tonen fyller snabbt ut området tack vare de röda tegelstenarna, som är gjorda av jord. Du får lättare att rengöra skorstenen så länge du håller dig till schemat. Håll också utkik efter små barn om de är i närheten medan eldstaden blir ljusare.

Rikta dem mot risken att vidröra skorstenen.

Det är därför vi avslutar vårt vardagsrum med eldstadsidéer och ytterligare ett råd för att påminna dig om budgetering och övergripande vardagsrumsdesign. Välj den eldstadsmodell som inte kostar dig för mycket. Annars är den elektroniska värmaren en trevlig ersättare.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *