vardagsrumsdekoration

vardagsrumsdekoration

Inbyggd vit

Vardagsrummet är det mest offentliga utrymmet i huset, så det är ett bra ställe att göra intryck och visa upp din personliga stil. Decor Aids vardagsrumsinredningsguide kan hjälpa dig att skapa ett utrymme du och dina gäster inte vill lämna.

Som ett av de mest använda rummen i huset måste ditt vardagsrum fylla en mängd funktioner. När du designar ditt utrymme är det viktigt att tänka på hur du tänker använda det. Om du till exempel planerar att underhålla ofta bör du ha tillräckligt med sittplatser, platser för drycker som sidobord eller soffbord och plats för mat, spel osv.

Om du arrangerar cocktailpartyn ofta, överväg en barvagn eller till och med en torr bar så att du inte behöver springa till köket under evenemanget. Ett ljudsystem och ett underhållningscenter är ett måste för musik- eller filmfans. Ditt vardagsrum ska också vara en plats för avkoppling och familjetid. Klädda plagg som plyschsoffor och fåtöljer ger mysiga ställen att krypa ihop med en bok eller titta på en film.

vardagsrumsmöbler Sittplatser är den största faktorn när man designar vardagsrum. En soffa eller sektionssoffa förankrar utrymmet, medan kärleksstolar fungerar bra i mindre utrymmen som en mittpunkt. Lägg till stolar för att skapa ett samtalsområde runt ett soffbord eller ottoman. Förvaringsutrymme är också viktigt för ett väldesignat vardagsrum. Fristående eller inbyggda bokhyllor kan rymma böcker, filmer och musik och visa värdefulla föremål, utmärkelser och familjefoton.

vardagsrumsinredningsidéer Om du funderar på att fräscha upp ditt rum eller experimentera med trender kan små accentdelar som kuddar, plagg och vaser vara prisvärda och lågriskideer i vardagsrummet. Prova mönstrade kuddar för att ge din soffa en makeover, eller lägg en grafisk accentmatta över en matta eller en större matta.

Uttryck dig med konst och väggdekor. En salong eller gallerivägg är en populär inredningstrend som du kan använda för att visa upp konst, personliga foton eller en blandning. Eller om du vill göra ett unikt konstnärligt uttalande, välj ett större konstverk för att sätta tonen i rummet.

Färgerna i vardagsrummet kan vara neutrala eller djärva. Om du vill använda en ljus färg men inte vill att den ska överväldiga rummet, överväg att använda en enda accentvägg i en stark nyans. Områdesmattor är ett bra sätt att lägga till mönster, färg och textur till vardagsrummet. Mattor och mattor gör inte bara rummet mysigare, utan de kan också absorbera buller – en nödvändighet i lägenheter eller hus med högt i tak.

Eftersom vardagsrummet används för så många olika aktiviteter vill du vara säker på att du har rätt ljus för varje aktivitet. När det kommer till takbelysning är en ljuskrona eller pendel ovanför huvudsittdelen ett klassiskt val. Ett par lampetter kan användas ovanför en öppen spis eller mantel för att markera konstverk och lägga till symmetri. Golv- och bordslampor ger extra ljus, till exempel bredvid en lässtol eller på ett skrivbord.

Hur man inreder ett litet vardagsrum För små hus eller lägenheter tjänar vardagsrummet många syften. Den kan användas som matsal, hemmakontor eller gästrum när som helst. En bäddsoffa är en liten vardagsrumsidé om du har frekventa husgäster. Multifunktionella möbler som en koffert som fungerar som förvaring och ett soffbord kan få ut det mesta av även ett litet utrymme.

inredningshjälp

Ditt vardagsrum ska vara ett utrymme du kan vara stolt över att dela med vänner och familj. Decor Aids duktiga team av designers kan hjälpa dig att skapa ett vardagsrum som ger glädje och uttrycker din personliga stil. Teamet av inredningsarkitekter har många års utbildning och erfarenhet och kan hjälpa till med projekt av alla storlekar, oavsett om du ska flytta in i ett nytt hem och behöver börja om från början eller bara behöver uppdatera en befintlig vardagsrumsdesign.

Låt Decor Aids inredare hjälpa dig med allt från att välja färger, arrangera och hänga upp konst, till att handla möbler och att hitta och förvalta en målare eller entreprenör. Det är lätt att hitta vardagsrumsidéer och inspiration på Pinterest och andra webbplatser, men Decor Aid kan hjälpa dig att vidta åtgärder och göra ditt fantasivardagsrum till verklighet.

Grafisk gallerivägg

galleri vägg vardagsrum

En gallerivägg sätter färg på ett vardagsrum med moderna möbler från mitten av århundradet. Via fromtherightbank.com

Modernt vitt snitt

Vitt modernt vardagsrum

En vit sektionssoffa förankrar ett modernt och ljust vardagsrum i hemrenoveringen i Connecticut.

Rustik öppen spis i sten

Rustikt vardagsrum

En öppen spismantel i sten är en populär idé för rustikt vardagsrum. Via Ball & Albanese / Lonny.co

Inbyggd bokhylla

Eklektiskt vitt vardagsrum

Inbyggda bokhyllor och en koffert som används som soffbord ger gott om förvaringsutrymme i detta mångsidiga vardagsrum. Via Bethany Nauert / domaine.com

Modern öppen spis i stål

Vitt modernt vardagsrum

Rena möbler och en öppen spis i stål ger en modern touch till detta vardagsrum. Om remodelista.com

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *