Vårens inredningsidéer

Vårens inredningsidéer

Efter en lång och hektisk vintersäsong, låt oss ta en titt på vad som ligger framför oss med inspirerande vårinredningsidéer som alla kan använda för att uppgradera sitt hem, från nybörjare till inredningsentusiaster.

Från lockande färger och mönster till fräscha finish och trendiga möbler, här är allt du behöver tänka på för ditt eget hem den här säsongen.

Skapa en läshörna

Vårens inredningsidéer läshörna

I vår kan du unna dig en lugnande läshörna eller ett särskilt område där du kan luta dig tillbaka och meditera. Ännu bättre om du kan skapa en på en död plats som en hall eller på en avsats.

Ta med djärva färgträffar

Vårens inredningsidéer färg

Omfamna energiska färger när det är varmare, och byt ut sängkläder, plagg, kuddar och dekorartiklar mot sådana som är mer maximala i andan. Eftersom de är säsongsbetonade kan du vara mer experimentell.

Eller gå monokrom

Vårinredningsidéer monokrom

Om oroliga färger inte är något för dig eller bara inte är vettiga i ditt hem, gå ner till en mer minimal ton och håll dig till några sandiga toner för att hålla utseendet subtilt. Makeup Foundation Shades är en bra inspirationskälla om du letar efter en lagerstruktur.

En djärv matta

Vårens inredningsidéer fet matta

Vi anser att mattor och golv är utgångspunkten i alla rum. Att byta ut en matta mot en lättare kan omdefiniera ett utrymme. Leta bara efter en intressant färg som också är lätt att hålla ren.

Böjda säten

Vårinredningsidéer böjda sittplatser

Det kan vara lika nominellt som en böjd stol eller sidobord med en asymmetrisk form, eller en stor halvmåneformad soffa. Böjda sittplatser kan vara trendiga, men vi tror inte att dess attraktivitet kommer att avta någon gång snart.

High-Shine-Extras

Vårens inredningsidéer metalliska detaljer

Metalliska dekorativa tillbehör och högblank finish kommer omedelbart att lysa upp alla utrymmen samtidigt som de ger en känsla av vardagsglamour. Detsamma gäller kristall och naturligtvis speglar.

Uppfräschade skåpsfasader

Vårens inredningsidéer köksskåp

Om du är trött på utseendet på din köksmöbel men inte har en stor budget att jobba med, eller alternativt inte föredrar billigare öppna hyllor, hjälper en omtanke.

Byt ut den centrala delen av dina överskåpsfasader mot burtrådsfront för en lite fransk stil eller till och med glas för något mer sofistikerat. Oavsett vilket kommer ditt kök att kännas större också.

Intelligenta lagringslösningar

Vårens inredningsidéer förvaringslösningar

Vårstädningen bör åtföljas av nya förvaringszoner och en uppfräschning av förvaringslösningarna. Undersök döda områden runt ditt hem, särskilt över dörröppningar, för att hitta smarta förvaringsidéer.

En vacker accentvägg

Vårens inredningsidéer accentvägg

Vi har säkert nämnt accentväggar hundra gånger, men det är helt enkelt för att de är så starka. Ge ett rum till liv med antingen en nymålad accentvägg eller en täckt med tapeter.

Det fina med accentväggar är att de inte kostar en förmögenhet, inte kräver den typen av engagemang som målar ett helt rum, och de är också lätta att uppdatera. Dessutom hjälper de dig att lägga till djup till ett rum medan du experimenterar med färg.

Rattanmöbel

Vårinredningsidéer rottingmöbler

Möbler i rotting, rotting och rotting är alla nödvändigheter för varmt väder, eftersom de ger en uppfriskande värme och känsla till utomhus under våren och sommaren.

färska blommor

Vårens inredningsidéer färska blommor

Fler växter under de varmare månaderna är en no-brainer eftersom de suger in mer sol och är lättare att hantera. Ännu bättre om du rutinmässigt dekorerar varje rum i ditt hus med färska blommor.

Det bästa med växter jämfört med andra tillägg på den här listan är att de är lätta att få tag på och även det mest prisvärda sättet att omedelbart uppgradera alla besparingar.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *