Vårens inredningsobjekt

Vårens inredningsobjekt

Vårens inredningsartiklar för hemmet

Det kanske inte känns så ännu eftersom mycket av landet fortfarande plågas av kalla klimat, men våren är äntligen här. Och vad är ett bättre sätt att välkomna säsongens soligare energi än med några glada vårdekorationer. Lita på oss, de kommer omedelbart att hjälpa till att helt förändra stämningen i ditt hem och humör.

Från säsongens senaste produktlanseringar till kraften i positiv inredning, du kan komma med dessa föredrag som rekommenderas av inredningsdesigner på Décor Aid.

Canopie Izumi Jar Von Seletti

Vårdekor Seletti glas

Lämna det till italienska företaget Seletti att skapa en rad förvaringsbehållare som är både avundsjuka och konstigt udda. Förvara skatter i hennes Elena Cutolo-designade Canopie-serie som känns lekfull och mångkulturell.

Stapelbar Kartell Componibili-Lagerinheiten

Vårdekoration Kartell förvaringsenheter

Kartells Componibili stapelbara förvaringsenheter är en populär etikett för moderna, minimala och tidlösa fynd som påminner om 60-talets moddesign. De finns i en rad uppfriskande färger och är tillräckligt små för att passa i alla hörn.

Dusen Dusen Arc handdukar

Vårdekoration Dusen Dusen Handduk

Dusen Dusens tryck är den moderna motsvarigheten till tryckmästarna och kända textiltillverkarna av det välkända märket Marimekko och påminner lika mycket om popkonstens era på 60-talet med en mer samtida inriktning. Och deras Greek Blue Arc-handdukar kommer omedelbart att vitalisera ditt badrum.

Kall picknick turisttäcke

Vårens inredningsobjekt kall picknickfilt

Cold Picnics glesa täcken är handquiltade och vändbara. De kommer garanterat att göra ett minnesvärt uttalande tack vare deras abstrakta mönster som aldrig går ur mode. Detta gör dem perfekta för nu och som framtida arvegods.

Shay Alkalay 13 Stapelschublad

Vårens dekorartiklar färgglada lådor

Shay Alkalays ”Stack” liknar en överdimensionerad Jenga-stack och är ett torn av kontrasterande lådor som nästan ser ut att sväva. Ännu bättre är det faktum att varje låda kan skjutas och dras åt båda hållen, vilket ger enheten ett slumpmässigt och oregelbundet tilltal, vilket gör den mycket ovanlig och ytterst spännande.

CB2 Skinny Dip Vogelbad

Vårens inredningsartiklar modernt fågelbad

För lite över 100 $ kommer detta naturliga vattenhål i lera och sand för lokala befjädrade vänner att bli en modern funktion i alla utomhusutrymmen. Och eftersom den har en elegant siluett och nyans, passar den bra i vilken trädgård eller uteplats som helst utan att ta upp för mycket visuellt utrymme.

Hudson Sofa av Didier Gomez för Ligne Roset

Vårens inredningsartiklar pastellsoffa

Designern Didier Gomez nya sittlösningar för kompakta stadslägenheter är perfekta tack vare deras tidlösa men ändå trendiga färger och eleganta, modernt inspirerade silhuetter från mitten av århundradet. Genom att kombinera tilltalande lätthet utan att offra komfort, tar hans Hudson-kollektion också ledtrådar från den enkla lättheten hos ikoniska möbler av kända designers Mies van der Rohe och Florence Knoll, om än i mindre skala.

Wedgewood Ziervasen

Vårdekor Wedgewood urnor

När man tänker på Wedgewood trollar man genast fram det ökända blå Jasperware-sortimentet, men den 250-åriga traditionella krukmakaren har levererat så mycket mer på senare tid. Ta samarbetet med Lee Broom, en av Storbritanniens ledande produkt- och inredningsdesigners.

Tillsammans har de gått ihop för att skapa vaser och skålar i begränsad upplaga, handgjorda i etikettens ikoniska Jasperware i helt oväntade mönster och färgkombinationer. De överdimensionerade prydnadsvaserna på sfärer tar över 16 timmar att göra och är begränsade till bara 15 av varje stil och färg.

L’Objet X Die Haas Brothers Simon Beinlampe

Vårens inredningsartiklar l'objet x hate brothers

De fantasifulla Los Angeles-konstnärerna och bröderna Simon och Nikolai Haas har arbetat nära de skickliga hantverkarna på L’Objet för att skapa ett helt unikt utbud av hemartiklar, som spänner över servis, heminredning, textilier och dofter. Tillsammans har de skapat en brokig skara av utomjordiska varelser som ska vårdas i många år framöver.

Gör vardagsögonblicken desto mer minnesvärda med hennes förtrollande Simon Leg bordslampa, som kastar ett dramatiskt sken över ett rum och ger glädje till omgivningen.

Good Thing Paraply Stand kommer snart

Vårens dekorationer kommer snart att finnas tillgängliga i New York paraply

Detta enkla paraplystativ har inte bara en slät matt finish som är behaglig att ta på, utan har också en terrakottakomposition som naturligt absorberar fukt från paraplyerna som förvaras inuti.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *