Vindsbadrumsidéer

Vindsbadrumsidéer

VINDS BADRUMSIdéer – Vi känner till detta faktum mycket väl. De har ett stort familjeformat med fyra eller fem medlemmar totalt. Morgonen kommer, alla har bråttom, men det finns bara ett huvudbadrum.

Vi rekommenderar att du sätter upp ett andra badrum på vinden i huset. Detta rekommenderas för dig som har ett trångt husutrymme. Oroa dig inte för badrumsinredningen på vinden.

Vi har 10 exempel på stilen så att den andra inte ser för enkel ut.

Nautiskt loftbadkar

Nautiskt loftbadkar
Dessa: eponymity.club

I grund och botten kan du skapa ett vindsbadrum med vilken stil du vill. Det du behöver veta är att vinden har lågt i tak och lite utrymme. Det finns några tips du bör öva på för att hålla badrummet friskt och bekvämt.

I det första exemplet är trätaket och trägolvet satta upp för att badrummet ska kännas fräscht och svalt. Badrummet målar taket med den mjuka nyansen av blått samtidigt som man övar på den nautiska designen.

Badrummet väljer det blå badkaret för att komplettera designen. När det gäller dekorationen tar skeppsbilderna tag i väggdelen av badrummet.

Rymligt badrum på vinden

Rymligt badrum på vinden
Dessa: missmandyphotography.com

Rymlig och lyxig. Övervåningen tar mycket plats. Även här sätter exemplet upp trätaket och väggen. Till golvet väljer badrummet marmor som framstår som fräscht.

Ett annat tips på vinden gäller de stora fönstren. Aspekten spelar en viktig roll för att få alla att känna sig lättade. Du kan lätt andas in och ut. Badrummet erbjuder mycket utrymme.

Det fyller området med klassiska möbler som kranstilen, fåfänga och det återvunna träet som fästs på badrumsväggen.

Coastal Attic badrum

Coastal Attic badrum
Dessa: wunderwomen.co.nz

Badrummet bevisar att ett vindsbadrum kan se extraordinärt ut. Exemplet ser ovanligt ut i kustnära design. Vi har åtminstone sällan en sådan kustbadsmodell. Badrummet sätter upp fönstermodellen så att naturligt ljus kan komma in.

Det som är fantastiskt med badrummet finns på badrumstapeten. Tapeten visar algerna som vi främst hittar i havet. Badkaret ser avslappnat ut. Det coola är under badkaret.

Visa alla dina strandmatstånd under badkaret. Avsluta dekorationen med att placera de färska plantorna.

Shabby Chic Attic Badrum

Shabby Chic Attic Badrum
Dessa: decoist.com

Ett vindsbadrum kan leverera din personlighet. Exemplet förmedlar en shabby chic design som beskriver din preferens för att hitta skönhet i gamla föremål. Träelement håller huvudaspekten av badrummet.

Trätaket är vitmålat för att skilja föremålet från golvet. De antika kvadraterna hänger som prydnadsföremål i badrummet. Badrummet tar med träväggen, som var mycket populär på den tiden.

Skiljeväggen delar badkaret och byrån som innehåller vintagetillbehören som ljusstaken och handfatet.

Bekvämt badrum på vinden

Bekvämt badrum på vinden
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Trots det trånga utrymmet känns badrummet bekvämt. Vi tror att det beror på att badrummet har trätaket vitmålat. Samma färg gäller även badrumsväggen.

Badkarets design ger badrummet en mysig atmosfär. Detta gör att badkaret ser stort ut. Små barn skulle älska badkarstilen. För att skapa balans sätter badrummet upp de blå plattorna som kontrasterar mot den vita nyansen.

Vi älskar den söta bänken som gör att du enkelt kan sträcka ut benen.

Bedårande vindsbadrum

Bedårande vindsbadrum
Dessa: hgtv.com

Förtjusande och glad. Det supersnäva utrymmet ser charmigt och effektivt ut. Badrummet är vitt och gult för att göra området livligt och ljust. Valet av färg hjälper dig att börja dagen på gott humör.

Innehållet fylls på från badrummet med badkaret mot fönstret. Det finns garderoben bredvid badkaret. Bakom badkaret finns det ”dolda förvaringsutrymmet” som kan användas för att förvara schampo och kroppstvål.

Handdukstorken finns framför badkaret. Så enkelt men mysigt!

Vintage loft badrum

Vintage loft badrum
Dessa: idealhome.co.uk

Vindbadrummet håller utrymmet så djupt vitt. Den målar trätaket och golvet med färgen. Inom det begränsade området placerar badrummet gamla föremål. Badkaret ser till exempel klassiskt ut med klofoten.

Badrummet har också en stol som ser shabby chic ut med tygarrangemanget. Bordet ser inte daterat ut men är fortfarande relevant för badrummets övergripande tema.

Fint badrum på vinden

Fint badrum på vinden
Dessa: zyhomy.com

För ett supersnyggt utrymme som detta är att välja en duschplats att föredra framför ett badkar. Strategin sparar mycket utrymme. Det unika är att i duschdelen finns bänken med lådorna under.

Lådorna rymmer handdukarna. Du kan fortfarande hitta skåpet och handfatet i badrummet. Vi beundrar hur badrummet ger oss coola tips.

Mörkt badrum på vinden

Mörkt badrum på vinden
Dessa: residencestyle.com

Badrummet har lågt i tak. För att kompensera för detta placerar badrummet de stora fönstren intill badkaret. Badrummet upptar en relativt smal yta.

På andra sidan av badkaret finns det flytande handfatet. Badrummet väljer en mörk atmosfär ur keramikens och takmaterialets synvinkel. Men den minimalistiska stilen och tillräckliga strålar gör att badrummet ser allt annat än dystert och trist ut.

Tyst vindsbadrum

Tyst vindsbadrum
Dessa: luvne.com

Vi avslutar våra 10 loftbadrumsidéer med det stora loftet. Vi kallar exemplet ett tydligt vindsbadrum på grund av den vita atmosfären som utgår från tak, väggar och möbler.

Dessutom väljer badrummet keramik som ser klart och naturligt ut. Badrummet har en duschplats och ett badkar. Diskbänken kan fungera som byrå.

Den övergripande designen lämnar fortfarande det rättvisa, lediga utrymmet att koppla av. Badrummet är inrett så att du kan njuta av naturligt ljus. Golvplattorna kan ersätta trägolvet.

Vi hoppas att du kan hitta inspiration i vinden badrumsidéer. Exemplen visar att badrumsidéer på vinden kan vara lika eleganta som huvudbadrum. Så kul att experimentera!

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *