Vintage badrumsidéer

Vintage badrumsidéer

VINTAGE BADRUM IDEEN – Tiden kan förändras så snabbt, men vintage badrumsdesign dör aldrig. Denna modell har en ikonisk charm som fortfarande vinner många inredningsdesigners hjärtan.

Den vintage badrumsmodellen lyfter fram vissa egenskaper, som neutrala färger. Nedan är 10 vintage badrum som kommer att visa dig mer speciella smaker av design. Du kommer att lära dig senare att designen sparar viss skönhet.

Avkopplande vintage badrum

Avkopplande vintage badrum
Dessa: artemis-office.org

Det första exemplet fungerar som ett spabadrum, så vi förstår att stilen ser lyxig och avkopplande ut. Vintagesmaken kommer från badrumsmöblerna och tillbehören.

Lådan och skåpet ser alla stilrena ut. Samma design gäller även stolen. Hela komplexet ser elegant och dyrt ut. Badrummet har en avkopplande effekt med badkarets speciella placering.

Ljushållarna och vägglampan bidrar till vintagestilen. Efter badet kan du koppla av på bänken. Du kan se det gröna utanför genom fönstret.

Vintage nautiskt badrum

Vintage nautiskt badrum
Dessa: homebnc.com

Att sätta upp en träskiva som är målad blå så här visar upp nautiska och vintagestilar på samma gång. Vintage-smaken förstärks av det lilla flytande utrymmet som upptas av de små tillbehören som sjöstjärnan.

Badkaret ser vintage ut med benen i vånda. Vi fortsätter att hitta det gammaldags exemplet på VVS- och krandesign. I det traditionella badrumskonceptet är installationen oftast synlig för ögonen.

Ett vintage badrum väljer vanligtvis neutrala färger som vitt och grått. Eftersom denna design utövar en nautisk modell, väljer badrummet blått.

Trevligt vintage badrum

Trevligt vintage badrum
Dessa: victorianplumbing.co.uk

Vintage badrumsmodell kan blandas med moderna inslag. Ta exemplet med detta. Badrummet känns bekvämt överlag på grund av mixen. Den klassiska smaken kommer från badkaret.

Tunnelbaneplattorna ger också en vintageton. Liksom i det föregående exemplet har badrummet den VVS som visas för våra ögon. Medan den moderna tonen kommer från de kreativa plattorna som används som badrumsgolv.

Badrummet placerar de vita blommorna och glasen för att fräscha upp området samtidigt som de neutrala färgvalen bibehålls.

Stilrent vintage badrum

Stilrent vintage badrum
Dessa: classicfireservices.com

Även för icke-inredningsarkitekter ger en titt på badrummets träväggar ledtrådar om att området antar vintagedesignen. Intressant nog är träväggen målad i två olika färgscheman.

Det första färgschemat är vitt och det andra är svart och grönt. Eftersom badrummet upptar det trånga utrymmet är det bara badkaret som placeras. Badkaret ser stilrent ut med de plågade benen och den gyllene kranen och andra.

Det modifierade bordet från mitten av århundradet framhäver hur speciellt badrummet ser ut.

Graciöst vintage badrum

Graciöst vintage badrum
Dessa: idealhome.co.uk

Badrummet innehåller den andra klassiska möbelikondesignen. Vi hänvisar till diskbänkens ben och bänkskivan. Handfatet och bänkskivan ser också traditionella ut.

Att lägga trägolv med träslaget känns vintage och hemtrevligt. Vår attraktion fokuserar på spegelstilarna som ser eleganta ut. En annan sak är badkaret som lyser upp.

Badrummet ser speciellt ut eftersom vintagekänslan smälter samman med den ljusa smaken. Den öppna handdukstorken skapar en modern touch.

Extravagant vintage badrum
Dessa: mkumodels.com

Vi kallar detta den moderna versionen av det kungliga badrummet. Exemplet gäller de bästa badrumsmöblerna. Badkaret ser speciellt ut med hållaren, även om badkaret är modernt.

Stolen och den lilla bänken representerar starkt den klassiska nyansen. Badrummet väljer mellan blått och grönt då den nautiska badrumsdesignen tillämpas i exemplet. Du kan använda badrummet för att bada, klä dig och koppla av.

Förvaringen ser välmående ut och rymmer handdukar och smycken. Den sista syftar på den stora mattan, som känns daterad.

Vackert vintage badrum

Vackert vintage badrum
Dessa: decorateidea.com

Detta kommer att vara vårt mest rekommenderade exempel. Klädd i mestadels vitt, tränar badrummet vintage badrumsmodellering från taklampor till små bänkar. Badrummets förvaringsvägg har en graderad skiktning som ser elegant ut.

Badkaret känns speciellt med hållare och gardinarrangemang. Den hängande lampan ser vacker ut. I badrummet kan du ta ett bad och klä på dig.

Vi beundrar hur färgen förvandlas till ett område av intresse.

Charmigt vintage badrum

Charmigt vintage badrum
Dessa: icmtset.com

Det finns två saker som gör att vintagebadrummet ser charmigt ut. Du kan välja trä för att skapa den klassiska tonen. Vi attraheras av badrumsformen som ser unik ut.

Detta leder till modellering av möbler. Det finns två handfat med badkaret i mitten. De använder alla trä, som verkar starkt och hållbart. Vi älskar också lampettens stil som ser vintage och vacker ut.

Badrummet väljer modellering med högt i tak för att möjliggöra frisk luftcirkulation.

Lockande vintage badrum

Lockande vintage badrum
Dessa: usdecorating.com

Valet av diskbänksyta räcker för en klassisk känsla. Detta beror delvis på de tunga benen i diskbänksområdet. Badrummet lägger upp trägolvet. Träkategorin gör badrummet daterat.

Badrummet ser lockande ut med taklampan och spegelstilen. Även om de två inte presenterar en vintageton, ser badrummet attraktivt och tydligt ut. Vi tror att det är bekvämt att spendera tid i badet.

Detta på grund av de stora fönstren som släpper in mycket dagsljus i badrummet.

Bondgård vintage badrum

Bondgård vintage badrum
Dessa: xolivi.com

Bondgård och vintageinredning är oupplösligt förenade. Exemplet uppmuntrar dig att använda andra färger som vit eller grå utöver neutrala färger. Påminnelsen ser fet ut i grönt.

Garderoben ser modern och bekant ut. Vintage-atmosfären kommer från den lilla stolen. Vi älskar den återvunna stegen som fungerar som handduksförvaring. De positiva orden gör att badrummet känns mysigt.

Och slutligen kan du placera den söta vagnen för att lagra vävnaderna. På grund av det trånga utrymmet innehåller badrummet endast skåpet och handfatet.

Så vi packar in våra 10 vintage badrumsidéer i artikeln. Var klok i att tillämpa någon av idéerna enligt din budget. Objektet låter dig kombinera vintage badrumsatmosfären med andra badrumsinredningar. Ha kul med att experimentera!

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *