Vintage heminredning

Vintage heminredning

Hur man inreder med vintagemöbler

När vi planerade vår inredningsvinjett för tredje året i rad för den ideella secondhandbutiken Housing Work, funderade vi på hur vi bäst kan blanda gamla och nya designföremål och möbler för ett hem fullt av personlighet och unika statement-detaljer. Vi gav designers på Dècor Aid i uppdrag att skapa ett snabbt fuskblad om hur man lägger till vintage heminredning i hela ditt utrymme. Ett av de största misstagen de ofta gör när de besöker en ny kunds utrymme är att hitta utrymmen som är begränsade till en solid designestetik – det är ett av de enklaste sätten att bli uttråkad av att styla ditt hem.

Genom att lägga till coola vintageburkar i hela ditt hem kan du inte bara njuta av spänningen med prisvärd jakt, utan även fynd som har en unik anda och historia. Håll ditt sinne öppet eftersom du aldrig vet vad du kommer att snubbla över och det kan bara överraska dig, särskilt när du tänker på värdet du får för det begärda priset. Från middagsservis till djärva, uttrycksfulla konstverk, knyt ihop det hela genom att balansera vågen och lägg bara till de ringar som passar din stil och var selektiv. Och glöm inte att kolla in bokavsnittet på ditt lokala vintagehäng för sällsynta, slutna böcker och konstböcker att dekorera med.

Kom ihåg att redigera så att du kan förfina din egen sanna stil och hålla allt väl genomtänkt och harmoniskt.

Rama in en värdefull halsduk

Vintage dekorationer-tricks

En av de svåraste sakerna med att samla halsdukar för nyheter är att komma på hur man bäst kan visa upp sina underbara tryck som helhet, eftersom detta är nästan omöjligt. Att rama in dem är en chans att visa upp sina vackra, energiska mönster samtidigt som de lägger till djärv färg och personlighet. Tack vare sin storlek är de ett viktigt tillskott till alla rum i ditt hem.

Bild via Franki Durbin

Leta efter Regal Vintage Heminredning

Vintage Dekorationsinspiration

De vackra bokhyllorna ovan frammanar ett elegant, dekadent uppträdande samtidigt som de ger rummet ett sammandraget utseende tack vare deras stora storlek och invecklade formdetaljer. Och även om det inte är så lätt att hitta arvegodsvärdiga föremål, är det tillfredsställande att hitta dem när du lägger till vintagepjäser som också ger extra förvaring. Lägg märke till den symmetri som hyllorna lägger till utrymmet genom att vara åtskilda och vackert framhäva det inramade trycket. På jakt efter rena linjer och intressanta former och finish, leta efter bitar med enastående personlighet. För att göra det till ditt kan du också uppdatera nya poäng med en burk färg och ny hårdvara.

Bild via mäklare

Källa vintage byrå spegel

Tips för att inreda med vintage hemaccessoarer

Vintagespeglar får ett rum att se ljusare och mer glamoröst ut, och när de placeras på oväntade sätt som den coola sänggaveln som visas ovan kan de också fungera som funktionella dekorativa tillägg. Dessutom är de relativt lätta att hitta i vilken sparsamhet eller skräpbutik som helst för mycket låga priser.

Bild via SF Girl

Skapa en vinjett med konstverk

Vintage konst dekorationstips

Att skapa en grupp inramade foton och porträtt är ett av de enklaste sätten att blåsa liv i alla rum när du funderar på att lägga till vintageinredning i ditt hem, och ger en rolig utgångspunkt för konversationer.

Bild via antropologi

Håll färgpaletten humörig

Hur man inreder med vintagemöbler

Håll dig till en grundläggande färgpalett som är mörk och lynnig för att utveckla en känsla av sofistikering och undvika en alltför vintage, kitschig attityd. Den djupblå väggen ovan ger inte bara pop till de dekorativa bitarna, utan ger dem också en nykter, vuxen dragningskraft.

Bild via Design Nashville

Uppdragsbeskrivning via Cottage Journal

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *