Vintage sovrumsidéer

Vintage sovrumsidéer

VINTAGE SOVRUMSIdéer – Även om vintage sovrum har funnits i århundraden, älskar många moderna människor denna stil. En vintage sovrumsmodell erbjuder oss mjuka, enkla och vackra utseenden som motstår modern tid.

Är du intresserad av ett vintage sovrum? Missa inte den här artikeln när vi utforskar 10 olika exempel. Var och en av dem innehåller specifika egenskaper hos ett vintage sovrum som passar dina önskemål.

Vackert vintage sovrum

Vackert vintage sovrum
Dessa: fafifu.id

Vitt blev den mest populära färgen då. Att applicera denna färg gör att sovrummet känns rent och rent. Välj färg för det enklaste tipset. Självklart, sluta inte där. Vårt första exempel visar vitmålat trä som en stark vintageberlock.

Bäddsetets innehåll beskriver ett typiskt vintagebäddset. Med sängramens placering ser detta sängset mysigt och bekvämt ut. Återanvänd begagnade möbler till skrivborden och komplettera dem med den antika klockan och lampan som visas här.

Sötast är den flytande hyllan som rymmer de klassiska ornamenten. Kolla även in den nymålade ljuskronabelysningen.

Autentisk vintage sovrum

Autentisk vintage sovrum
Dessa: blinkmargate.org

Mycket unikt och autentiskt vintage sovrum. Vi tror starkt på att det här sovrummet är en del av ett traditionellt hem på grund av dess kavernösa utseende. Klädd i rå sten, det här sovrummet ser verkligen så åldrat och naturligt ut.

Stenarna fungerar som tak och vägg i detta sovrum. Vi välkomnar hur sovrummet fyller utrymmet med klassiska möbler. Sängen ser bekväm och chic ut med de blommiga kuddarna. Det finns de återvunna skrivborden och hållaren på hörnet.

Det finns inte mycket möbler här på grund av det begränsade utrymmet. Så sovrummet ser mysigt ut.

Antik vintage sovrum

Antik vintage sovrum
Dessa: goodhousekeeping.com

Vitmålade träskivor och det bruna trägolvet ger detta sovrum en stark naturlig smak. Materialanvändningen tar oss tillbaka till förr i tidens tak- och golvbeläggningar, lätta att känna igen och lätta att sätta upp.

Särskilt sovrummet fyller utrymmet med massor av antika och värdefulla dekorationer och möbler. Läderstolen ser väldigt daterad och ovärderlig ut. Skrivborden, dinglande lamporna och speglarna ser alla traditionella ut.

De söta gamla klockorna blir underbara accessoarer som sveper in sovrummet i ett sådant konstgalleri.

Fantastiskt vintage sovrum

Fantastiskt vintage sovrum
Dessa: home-designing.com

Detta exempel skiljer sig från de tidigare. Det ser fantastiskt ut eftersom det modifierar många aspekter av vintage sovrums utseende. Intressant nog att notera att sovrummet ger klassiska detaljer till den konstnärliga sovrumsväggen och stora målningar.

De två aspekterna skapar elitära, kungliga aromer för sovrummet. Det höga taket och de stora vertikala fönstren kopierar vintage sovrumsaspekter i dyra hem. Sovrummet modifierade senare stolinredningen från mitten av århundradet.

De små skrivborden, lampan och sängramen fräschar upp aspekterna av vintagesovrummet. Så stiligt!

Graciöst vintage sovrum

Graciöst vintage sovrum
Dessa: idealhome.co.uk

Gör en liten men meningsfull twist på ett typiskt vintage sovrum som du mest är bekant med. Sovrummet väljer en mjuk nyans av blått som temafärg istället för vitt. Det blommiga överkastet och örngott gör sovrummet lite snyggt.

De får sovrummet att kännas elegant tillsammans med de enkla och eleganta möblerna som visas här. Det återvunna skrivbordet och långstolen framför sängen ser smakfullt ut. Från det här exemplet kan du lära dig att det räcker att använda återvunna möbler.

Men sovrummet är redan vintage och du kan lägga till din favoritfärg.

Mysigt vintage sovrum

Mysigt vintage sovrum
Dessa: decorealistic.com

Ett lantligt sovrum ser verkligen så vintage ut. Vi fokuserar på sängsetet för att introducera några vintage sovrumstillbehör. Bäddsetet har de gråa tygerna med det ikoniska vintage linnearrangemanget.

Tygerna ser sofistikerade och bekväma ut på samma gång. Andra vintageinslag kommer från träplankorna målade vita som en vägg och de återvunna plankorna som bildar en enhet med sängen.

Den lurviga, stora mattan gör att sovrummet känns mer bekvämt och mysigt. Häng bara växter på väggen för dekoration enligt följande.

Vackert vintage sovrum

Vackert vintage sovrum
Dessa: zonaprinta.com

Detta sovrum vid havet ser underbart ut i vintagestil. Många små prydnadsföremål fyller sovrummet, alla stödjer sovrumstemat vid havet. Den första vintageaspekten dyker upp på sängramen, som vi ofta ser tidigare.

Den återvunna trästolen på andra sidan av sängramen ser traditionell och åldrad ut. De två skrivborden bredvid sängramen ser också klassiska ut, även om de två inte använder återvunnet trä. Du kan känna den bekväma känslan trots de många utsmyckningarna.

Istället ser sovrummet vackert och bedårande ut med tillbehören.

Modifierat vintage sovrum

Modifierat vintage sovrum
Dessa: doitdecor.co

Sovrummet upptar ett stort utrymme och förtjänar att kallas ett modernt vintage sovrum. Många modifierade vintage sovrumsaspekter visas i detta sovrum. Titta till exempel på den skrymmande stolen och stolen framför sängen.

Den vackra ljuskronan och väggmålningarna förvandlar också sovrummet. Sovrummet lämnar gott om ledigt utrymme som faktiskt är inspirerat av en vintage sovrumsmodell där en bred känsla är av största vikt.

Den stora glasdörren och trätaket tar också designlektioner från gamla sovrum.

Fantastiskt vintage sovrum

Fantastiskt vintage sovrum
Dessa: onekindesign.com

Detta målar det dyraste vintage sovrummet på listan. Detta är ett tack för det gamla, återvunna träet som utgör väggen och taket i det här sovrummet. Valet av trä gör att sovrummet ser gammalt och väldigt naturligt ut.

De oregelbundna stenarna bidrar till den starka vintagetonen. Sovrummet är givetvis möblerat med vintage sovrumsmodeller med stora fönster. Men några moderna inslag visas. Det kommer från den moderna öppna spisen och läderstolar.

Detta är en perfekt vintage touch för ditt lyxiga klassiska stuga sovrum.

Fantastiskt vintage sovrum

Fantastiskt vintage sovrum
Dessa: onekindesign.com

Grova väggar av oregelbundna tegelstenar får verkligen detta sovrum att se traditionellt ut. Sängsetet använder de ikoniska skira tygerna som en del av överkastet. Trätaket ger sovrummet en gammaldags ton.

Sovrummet utövar den vintage sovrumsstilen med sittgruppen. De stora fönstren säkerställer god luftcirkulation. Möblerna i sovrummet ser gamla och dyra ut.

Här kan du få smaken på skrivborden och stolen. Stolarna och lamporna sveper in sovrummet i ett enastående vintage sovrum.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *