Vit kök backsplash idéer

Vit kök backsplash idéer

VITT KÖK BACKSPLASH IDEEN – Blir det inte för riskabelt att lägga till en vit backsplash till ett kök? En av anledningarna är den lätta upptäckten av spill och skräp som av misstag smutsar ner det vita bakstänket. Den här artikeln kommer att visa att dessa inte längre kommer att vara stora affärer.

Det finns olika idéer för vita köksbacksplash som också kan se rena och snygga ut. Allt du behöver göra är att rengöra den vita backsplashen direkt. Läs mer om fördelarna med vit köksbacksplash i listan nedan.

Vacker fiskbensdesignad vit köksbacksplash

Vacker fiskbensdesignad vit köksbacksplash
Vad: Pinterest

Detta vertikala skott är tillräckligt för att betrakta det som en del av ett vackert kök. Vita skåp blir en viktig del av köket. Det rena köket har en vacker vit fiskbensbaksida.

Vi hoppas att du kan känna igen fiskbensmodellen för backsplash. Vita kulor skärs i små, skivade bitar och sätts sedan ihop som en backsplash. Hela backsplashen ser smidig och graciös ut.

Med minimal mat och matlagningsförnödenheter försöker det här köket locka sina ägare att laga hemlagad mat och dryck här.

Enkel vit baksida i tegel

Enkel vit baksida i tegel
Dessa: homedit.com

Ett vitt kök håller på att bli ett av de mest populära teman för människor på grund av den rena och fräscha atmosfären. Du kan starta en vit köksmockup genom att färga köksväggarna med vitt som visas på den här bilden. Lägg till det vita köksbacksplash värdigt tunnelbanan backsplash till denna vitaktiga nyans.

Backsplashen ser polerad och enkel ut. Spill, matrester, sås eller ketchup som kan förorena bakstänket vid diskning av smutsig disk kan enkelt städas upp.

Använd bara fuktiga svampar för att torka bort spill och smuts. Denna backsplash är lätt att underhålla. Inte konstigt att denna modell är älskad av många hemmafruar.

Pegboard White Kitchen Backsplash

Pegboard White Kitchen Backsplash
Dessa: diynetwork.com

Det här vita köket känns så mysigt med färska blommor och köksredskap hängande i kökets backsplash-området. I det här köket rekommenderas att placera ett handfat nära ett fönster medan du tvättar högar av smutsiga tallrikar, koppar och glas.

Från och med nu kommer det inte att vara så utmattande att tvätta smutsiga köksredskap och disk. För mindre förfriskningar kan du kontrastera den vitaktiga nyansen med små prickar genom vitt pegboard-backsplash som visas i den här bilden.

Backsplash-designen får inte köket att se enkelt ut längre. Mindre svarta accenter kan liva upp köket lite.

Kakelmodellerad vit baksida

Kakelmodellerad vit baksida
Dessa: centimetdecor.com

Detta kök i klassisk stil får en slående touch av de mönstrade plattorna som täcker hela området. De livfulla kakelplattorna står i kontrast till vita skåp som fyller upp och ner i köket.

Installera en backsplash för vita kakelmodeller som visas här för att förstärka den klassiska tonen. Backsplashen ser traditionell och snygg ut. Backsplash-stilen ger fler vintageinslag tack vare den kakelmodellerade designen.

För att maximera köksutrymmet, placera ett flytande förvaringsutrymme där du kan placera tallrikar och blommor för dekoration. Håll servis och köksredskap till ett minimum så att skåpen rymmer allt.

Ett kök med en vacker vit backsplash

Ett kök med en vacker vit backsplash
Dessa: diydecorstore.com

Den femte av våra vita köksbacksplash-idéer ser underbar och smakfull ut. Stilen skiljer sig från de tidigare backsplash-modellerna. Den vita backsplashen använder en enkel men vacker design som kan lägga till en accent i köket.

Du måste rådgöra med proffs om installationen, kostnaden för backsplash och underhåll av backsplash. Var försiktig när du tvättar smutsiga mat- och köksredskap, särskilt om du har bråttom.

Torka upp spill och smuts omedelbart för att undvika att lämna backsplash smutsigt för länge.

Ett kök med en elegant fasadpanel vit baksida

Ett kök med en elegant fasadpanel vit baksida
Dessa: diydecorstore.com

I likhet med den femte idén inbjuder detta sjätte tips dig att använda en fasadpanel. Konsultera en inredningsdesigner för mer information om denna backsplash-design. Fasadpanelen som visas här ser elegant och chic ut.

Backsplashen har en vacker design som verkligen ger ett härligt läge till det vita köket här. Vi tycker att det är trevligt att titta på backsplash. Designen syftar till att lindra trötthet vid diskning av smutsiga glas eller tallrikar.

Du kan få diskbänksområdet att se nästan kal ut som här. Annars kan du placera färska blommor för en vackrare look.

Kakel målade vita backsplash

Kakel målade vita backsplash
Vad: Pinterest

Vår sjunde idé är ganska lik den andra. Den här gången använder backsplash plattor och målar sedan alla vita. Den vita backsplashen matchar enkelt och traditionellt den vita nyansen i hela köket.

Du kan måla teglet själv eller anlita proffs. Utmaningen är att matcha den vita backsplashen med skåpen. Spill och smutsigt material måste städas upp omedelbart efter nedsmutsning av backsplash.

Var försiktig när du väljer den vita färgen. Be om information om vilka färgmaterial som kan skydda backsplash från spill.

Enkel köksbacksplash i vit marmor

Enkel köksbacksplash i vit marmor
Dessa: Southernliving.com

Våra åtta idéer använder vanlig vit marmor med mycket små svarta repor. Användningen av marmor ger naturligtvis en elegant och fräsch känsla till hela köket. Denna enkla vita marmor är dyr att installera.

Men resultatet kommer att vara så värt det. Den släta vita marmorn är hållbar och vacker och torkar rent. Det betyder att du inte behöver oroa dig om spill eller skräp skadar backsplashen. Superlätt att sköta med en svamp.

Hexagon Glas Kakel Kök Backsplash

Hexagon Glas Kakel Kök Backsplash
Dessa: remodelaholic.com

Glasplattor har några coola mönster att välja mellan. En av dem är denna sexkantiga glasplatta som vit köksfördjupning. Den sexkantiga glasplattan ser kreativ och intrikat ut, fräsch och polerad.

Denna baksida med kakeldesign har en annan fördel som gör rengöringen lättare när den blir smutsig eller spills. Sammantaget är denna backsplash-stil lätt att underhålla.

Hexagon Marble White Kitchen Backsplash

Hexagon Marble White Kitchen Backsplash
Dessa: diynetwork.com

Den sista av våra vita köksbacksplash-idéer kombinerar den åttonde och nionde idén. Vi väljer en hexagonal vit marmorbacksplash som ger den ultimata naturliga och sofistikerade känslan.

Du kan välja just denna typ av marmor om vanlig vit marmor verkar för vanlig för dig. I hexagonmodellen har backsplashen enkla och mjuka mönster. Hela köket kan se fräscht ut, vilket kan få dig att vilja lägga tid på att laga mat.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *