Zen sovrum idéer

Zen sovrum idéer

ZEN SOVRUM IDÉER – Vem vill inte känna sig lugn och avslappnad efter att ha vaknat? Eller så kanske du kan känna det varje gång du går in i sovrummet. I inredningsvärlden finns det en term som kallas zen bedroom style.

Zen hänvisar i allmänhet till ett balanserat sinnestillstånd. Denna sovrumsmodell är designad för att ge de boende en lugn känsla. Den här artikeln delar 10 zen-sovrumsdesigner som vi hoppas ska inspirera dig att skapa en som passar din stil och budget.

Fridfullt zen sovrum

Fridfullt zen sovrum
Dessa: homedit.com

Det fridfulla zen-sovrummet blir mer och mer populärt bland moderna människor. Neutrala färger med mjuka toner kan vara ett bra sätt att uppnå ett specifikt sovrumsmål. Minimala möbler används vanligtvis i ett zen-sovrum.

I det första exemplet väljs den enkla sängramen, de korta skrivborden och den långa stolen. De verkar alla bekväma och formella. Den lurviga mattan gör sovrummet bekvämare. Sovrummet köper bara den trendiga inredningen.

Ett balanserat koncept är tydligt i sovrummet. De ljusa och ljusa tonerna passar bra till trägolvet. Så fort du kommer in i sovrummet känner du djup värme.

Avlastat Zen sovrum

Avlastat Zen sovrum
Dessa: home-designing.com

Ett Zen-sovrum ägnar stor uppmärksamhet åt de grundläggande aspekterna av rummet. Det höga taket som visas här säkerställer god luftcirkulation. Detta hjälper dig att andas frisk luft när du är i sovrummet.

Naturmaterial färgar oftast ett zen-sovrum. Detta sovrum väljer trägolvet med den enkla sängramen i trä. Det korta skrivbordet och stolen kompletterar bara sängen. Det mesta av utrymmet lämnas tomt för att du ska känna dig lättad.

För en ljusare ton, odla växterna i sovrummet. Föreställ dig att dricka en kopp grönt te medan du tittar på växterna.

Mysigt zen sovrum

Mysigt zen sovrum
Dessa: blog.cort.com

Ett zen-sovrum är öppet för dekorationer. Denna sovrumsmodell uppmuntrar dig att vara uppmärksam på vilka dekorationer du ska ha på dig. Du måste välja dekorationer som inte kommer att överväldiga dig.

Detta zen-sovrum ser mysigt ut tack vare den enkla sängen med det vita täcket och filten. Trämaterial gör att sovrummet känns naturligt och varmt. För dekoration ger sovrummet noggrann, smakfull belysning och bilder.

Det gröna glaset och schackbrädet blir de söta tillbehören här. Bekväma och fashionabla omslag av detta sovrum.

Smart zen sovrum

Smart zen sovrum
Dessa: home-designing.com

Ett Zen-sovrum är lämpligt för tonåringar, unga vuxna och vuxna. Det här exemplet fungerar bra för studenter och unga vuxna som vill ha ett komplett och informellt sovrum för att hjälpa dem med sina tentor.

Återigen omsluter träelementet detta sovrum. En stark träton framträder från golvet till kanten av spegeln och sovrummet känns mysigt. Sovrummet kan användas för att klä och studera.

Den smarta termen kommer från sovrumsmöblerna, som alla ser söta och trendiga ut. Att placera ramarna räcker för att färga sovrumsväggen.

Attraktivt zen sovrum

Attraktivt zen sovrum
Dessa: decoist.com

Svart trä kan bli ett alternativ om du hittar brunt för ofta. Det här sovrummet ser annorlunda ut än de tidigare eftersom det här sovrummet blandar svart och grått. Och du kan öva på denna färgparning.

Som sådan ser sovrummet imponerande och djärvt ut. Med den minimala mängden möbler kan du fortfarande sova bekvämt. Bara sängramen och skrivborden som följer med sängen. Det som på något sätt lockar oss är det lilla antalet vackra dekorationer.

Pendellampan ser sofistikerad och fantastisk ut. Burken innehåller de höga grenarna med bladen.

Ljus zen sovrum

Ljus zen sovrum
Dessa: brosharing.com

Lys upp ditt hjärta med ett zen-sovrum. Vi vet att du inte piggar upp varje dag. Du kan gå på knä i några dagar. När detta händer kan en liten sak lägga till ett betydande positivt resultat.

En av de minsta sakerna kan vara att spendera timmar i detta zen-sovrum. Det huvudsakliga ljusbidraget kommer från den ljusa träsort som fyller detta sovrum. Möblerna ser enkla och mysiga ut. De hjälper till att spara så mycket utrymme.

Krukväxterna och minitillbehören ser bedårande ut. Zen ditt liv genom att kyla ditt sinne och hjärta här.

Rymligt zen sovrum

Rymligt zen sovrum
Dessa: adsensr.com

Att producera ett zen-sovrum inbjuder dig att göra ditt liv enkelt och målmedvetet. Ibland måste man släppa små saker för att skapa mer utrymme att andas bildligt.

Detta sovrum ser varmt ut med det starka träelementet. Som i de tidigare exemplen innehåller sovrummet sängen, som ser enkel och mysig ut eftersom den är placerad precis på golvet.

För att skära av den enkla tonen väljer sovrummet bland annat ståplats och vita blommor. De räcker för att fräscha upp sovrummet. Du kan känna att sovrummet som helhet känns rymligt.

Milt zen sovrum

Milt zen sovrum
Dessa: verywellmind.com

Lugna ditt hjärta och sinne med ett zen-sovrum. Dagens hektiska och fartfyllda liv förhärdar ibland vårt hjärta. Vi blir lätt svåra och vet inte hur vi ska njuta av livet.

Sakta ner ditt liv genom att bygga ett zen-sovrum som innehåller så mjuka färger. Vitt och brunt ger en stark, delikat smak. Det finns en vitmålad vägg som ger sovrummet en naturlig nyans.

Till prydnaderna räcker den söta dockan och skrivbordslamporna.

Japansk zen sovrum

Japansk zen sovrum
Dessa: YouTube.com

Japansk inredning fångar många moderna människors hjärtan eftersom den symboliserar enkelhet och ödmjukhet. Ta med denna positiva filosofi in i ditt sovrum som den här bilden visar.

En enkelsäng, som står direkt på trägolvet, är mittpunkten i sovrummet. Detta sovrum bevisar att du inte alltid behöver mycket utrymme för att känna dig lättad.

I detta lilla utrymme gör de minimalistiska möblerna jobbet med de stora fönstren.

Färgglada zen sovrum

Färgglada zen sovrum
Dessa: adsensr.com

Kan jag skapa ett färgstarkt zen-sovrum? Är detta tillåtet? Ja, visst är det verkligen möjligt. Det här sovrummet bevisar att ett färgstarkt zen-sovrum är lika enkelt som att välja den gula sängramen med de färgglada kuddarna och mattan.

Kom ihåg att de rika färgerna ser mjuka ut. Till sovrummet hör även de coola dekorationerna som stativ bredvid sängstommen. Detta sovrum sätter upp den superstora fönsterrutan för att hålla området rymligt och avlastat.

Vem kan inte känna sig pigg av att titta på växterna utanför fönstret?

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *